Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med kellneruddannelsen i ryggen får deltagerne et gennemgribende kendskab til ølbredden på verdensplan, så de fremover let kan sammensætte barens/restaurantens tap list eller ølkort.
De lærer at håndtere, smage, præsentere og servere øl samt at sætte øl og mad sammen. Uddannelsen henvender sig til professionelle fra restaurantverdenen, dagligvarebranchen og baransvarlige, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for øl, gastronomi, bar og øl-management.
Hotel- og Restaurantskolen står bag kellneruddannelsen, som er udviklet i samarbejde med førende eksperter indenfor ølverdenen. Kellneruddannelsen er den mest omfattende af sin slags herhjemme, og underviserne er nogle af landets allerskarpeste øleksperter.
Kom forbi Hotel- og Restaurantskolen d. 6. maj kl. 14-16 til et gratis øl-event, og få en forsmag på kellneruddannelsen og en sensorisk gennemgang af underviseres yndlingsøl. Tilmelding er nødvendig.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kendt pizzakæde går konkurs trods udsigt til nye åbninger
27-11-2025
-
Regeringen fastholder ambitiøst turismemål
27-11-2025
-
Tre unge talenter skal repræsentere Danmark ved WorldSkills
27-11-2025
-
Seks finalister klar til finalen i Årets Kok 2026
27-11-2025
-
Solo dining boomer: Restauranter tilpasser sig den nye enkeltgæst
27-11-2025
-
Sovino Brands holder fast i traditionerne i digitalt marked
27-11-2025
-
Kunst fra kongehuset trækker fulde huse i Randers
27-11-2025
-
London nærmer sig indførelse af ny turistskat
27-11-2025
-
Franchisetager åbner sin 15. McDonald’s-restaurant
27-11-2025