Vinakademiets introducerer nu ”WSET Level 2 Award in Wines”, som er en af uddannelserne fra Wine & Spirits Education Trust, en international udbyder af en lang række vin og spiritus uddannelser. Dermed kan ikke-dansktalende vininteresserede nu også tage uddannelser hos Vinakademiet.

Man kan efterfølgende fortsætte på Vinakademiet med WSET Level 3 Award in Wines, som er næste step. Denne vil ligeledes udbydes på engelsk.

Vinakademiets leder Thomas Ilkjær udtaler:

”Vi er med disse uddannelser på engelsk glade for at kunne tilbyde vinuddannelser på højt niveau til især de mange ikke-dansktalende i branchen. Da alt kursusmateriale og eksamen i forvejen er på engelsk, vil det desuden også være en fordel for dansktalende at tage kurserne på engelsk”.

Kurset finder sted d. 31. okt., 7. nov. og 14. nov., og der er eksamen d. 21. nov.

Vinakademiet er Danmarks største vinskole, der siden 2007 har tilbudt vinundervisning, som foruden sommelieruddannelsen dækker diverse WSET-uddannelser samt Master Classes.

Al information om Vinakademiet og uddannelserne kan fås på www.vinakademiet.dk.

Har du fået læst?

Ja tak! Få støtte til medarbejdernes efteruddannelse

I projektet ’Ja tak til efteruddannelse’ har HORESTA i løbet af det sidste halve år været på besøg hos både små, mellemstore og store virksomheder, og fortalt om de muligheder, der er for at få medarbejdere efteruddannet samt mulighederne for tilskud fra Kompetenceudviklingsfonden.

Hotel adopterer skoleklasse: Børn fra Thurø lærer om Hoteldrift

Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse, ledsaget af boller og saftevand, får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne