Vinakademiets introducerer nu ”WSET Level 2 Award in Wines”, som er en af uddannelserne fra Wine & Spirits Education Trust, en international udbyder af en lang række vin og spiritus uddannelser. Dermed kan ikke-dansktalende vininteresserede nu også tage uddannelser hos Vinakademiet.

Man kan efterfølgende fortsætte på Vinakademiet med WSET Level 3 Award in Wines, som er næste step. Denne vil ligeledes udbydes på engelsk.

Vinakademiets leder Thomas Ilkjær udtaler:

”Vi er med disse uddannelser på engelsk glade for at kunne tilbyde vinuddannelser på højt niveau til især de mange ikke-dansktalende i branchen. Da alt kursusmateriale og eksamen i forvejen er på engelsk, vil det desuden også være en fordel for dansktalende at tage kurserne på engelsk”.

Kurset finder sted d. 31. okt., 7. nov. og 14. nov., og der er eksamen d. 21. nov.

Vinakademiet er Danmarks største vinskole, der siden 2007 har tilbudt vinundervisning, som foruden sommelieruddannelsen dækker diverse WSET-uddannelser samt Master Classes.

Al information om Vinakademiet og uddannelserne kan fås på www.vinakademiet.dk.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne