Vinakademiets introducerer nu ”WSET Level 2 Award in Wines”, som er en af uddannelserne fra Wine & Spirits Education Trust, en international udbyder af en lang række vin og spiritus uddannelser. Dermed kan ikke-dansktalende vininteresserede nu også tage uddannelser hos Vinakademiet.

Man kan efterfølgende fortsætte på Vinakademiet med WSET Level 3 Award in Wines, som er næste step. Denne vil ligeledes udbydes på engelsk.

Vinakademiets leder Thomas Ilkjær udtaler:

”Vi er med disse uddannelser på engelsk glade for at kunne tilbyde vinuddannelser på højt niveau til især de mange ikke-dansktalende i branchen. Da alt kursusmateriale og eksamen i forvejen er på engelsk, vil det desuden også være en fordel for dansktalende at tage kurserne på engelsk”.

Kurset finder sted d. 31. okt., 7. nov. og 14. nov., og der er eksamen d. 21. nov.

Vinakademiet er Danmarks største vinskole, der siden 2007 har tilbudt vinundervisning, som foruden sommelieruddannelsen dækker diverse WSET-uddannelser samt Master Classes.

Al information om Vinakademiet og uddannelserne kan fås på www.vinakademiet.dk.

Har du fået læst?

Husk I kan få tilskud til efteruddannelse af medarbejderne

Når medarbejdere i hotel- og restauranterhvervet skal på efteruddannelse er der gode muligheder for at søge tilskud hos branchens fonde. Det er der hvert år mange virksomheder, som benytter sig af, og mange medarbejdere, der får glæde af.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne