Vinakademiets introducerer nu ”WSET Level 2 Award in Wines”, som er en af uddannelserne fra Wine & Spirits Education Trust, en international udbyder af en lang række vin og spiritus uddannelser. Dermed kan ikke-dansktalende vininteresserede nu også tage uddannelser hos Vinakademiet.

Man kan efterfølgende fortsætte på Vinakademiet med WSET Level 3 Award in Wines, som er næste step. Denne vil ligeledes udbydes på engelsk.

Vinakademiets leder Thomas Ilkjær udtaler:

”Vi er med disse uddannelser på engelsk glade for at kunne tilbyde vinuddannelser på højt niveau til især de mange ikke-dansktalende i branchen. Da alt kursusmateriale og eksamen i forvejen er på engelsk, vil det desuden også være en fordel for dansktalende at tage kurserne på engelsk”.

Kurset finder sted d. 31. okt., 7. nov. og 14. nov., og der er eksamen d. 21. nov.

Vinakademiet er Danmarks største vinskole, der siden 2007 har tilbudt vinundervisning, som foruden sommelieruddannelsen dækker diverse WSET-uddannelser samt Master Classes.

Al information om Vinakademiet og uddannelserne kan fås på www.vinakademiet.dk.

Har du fået læst?

Talentuddannelse: Styrk dine medarbejderes kompetencer

At lede en kompliceret virksomhed som et hotel eller en restaurant kræver en god forståelse af kundernes- og medarbejdernes forventninger foruden samspillet mellem de forskellige funktioner i virksomheden. Det kan virksomhedens medarbejdere blive endnu bedre til på HØS' Talentuddannelse.

Sådan kan I bruge brandingkampagnen

Flere unge skal få øjnene op for mulighederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og det skal kampagnen ’Hospitality Career’, som HORESTA og 3F har lanceret, være medvirkende til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne