Bæredygtighed er noget man er sammen om. Dét blev bekræftet på Responsible Hospitality Day 2018, hvor godt 100 engagerede aktører mødtes for at diskutere, viden dele og netværke om emnet på et af Europas mest bæredygtige hoteller, Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad. Om dagen siger Allan L. Agerholm:

"Den danske hospitality branche er på en vigtig fælles rejse, hvor den fortløbende skal lære at prioritere og finde på kollektive løsninger på bæredygtighedsområdet. Vi hejste allerede sidste år flaget og skød debatten i gang med etableringen af Responsible Hospitality Day, og det glæder os meget, at konferencen allerede i dets 2. leveår har opnået rigtig stor anerkendelse blandt mange nøgleinteressenter og aktører og nu anses som et centralt forum for diskussion og videndeling af bæredygtige løsninger i hospitality branchen. "

"I år valgte vi at fokusere på områderne 'ansvarligt forbrug & produktion' og 'partnerskaber for handling' og anvendte dermed atter FNs 17 Verdensmål som et operationelt 'bagtæppe' for konferencen. Heldigvis anerkender og forstår flere og flere aktører vigtigheden af at udvikle innovative og rentable bæredygtige løsninger, for Responsbile Hospitality er altså ikke blot en døgnflue, men tværtimod et højaktuelt og uopsætteligt emne for os alle, " tilføjer Allan Agerholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne