Meget er sket, siden Dorte og Jan Milling i 2006 overtog det nedslidte asylcenter i Middelfart og for næsten 100 millioner kroner forvandlede stedet til et trestjernet hotel. Fredag 5. oktober åbner det odenseanske ægtepar dørene for at fejre den seneste investering, en ny konferencebygning og orangeri til i alt 35 millioner kroner.

Med den nye 6,5 meter høje, røde bygning langs jernbanen har Hotel Park nu plads til 550 siddende konferencegæster på én gang. Det er mere end tre gange så mange som tidligere, hvor grænsen gik ved 160 mennesker. Orangeriet mellem asylcentrets gamle hovedfløje matcher konferencebygningen og har plads til 550 spisende gæster.

”Byggeriet har ligget på tegnebrættet faktisk siden 2010, fordi vi ret hurtigt måtte sige nej til mange af de store virksomheder og organisationer, som benytter os. De har nemlig også gerne villet bruge os til samlede arrangementer som årsmøder og lignende. Det kan de nu, og vi er faktisk allerede godt booket op, selv om vi knapt er færdige”, fortæller Jan Milling, der er uddannet tømrer og selv har styret hele byggeriet, som han plejer at gøre det, når parrets hoteller skal udvides eller moderniseres.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne