Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et kig på kurverne for udespisningens popularitet indikerer, at danskerne er et par år efter det svenske broderfolk. I hvert fald viser nye tal fra Statistiska Centralbyrån, pendant til Danmarks Statistik, at væksten i foodservicebranchens salg til restauranter aftager.
Det skriver Dansk Handelsblad med henvisning til det svenske medie Fri Köpenskab.
På det svenske cateringmarked voksede omsætningen i første halvår med 4,7 pct. I andet kvartal voksede omsætningen med 4,2 pct. i de svenske restauranter, men volumenvæksten voksede kun med 1 pct.
Mens den svenske kurve ser ud til at flade ud, afslører de seneste tal fra Foodservice Markedsindex, som er MLDK Mærkevareleverandørernes opgørelse, at årets første otte måneder bragt ny vækst til den i forvejen kraftigt voksende danske foodservicesektor.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025