Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

To ud af tre virksomheder i hotel- og restauranterhvervet fortæller i en ny HORESTA-analyse, at de har haft problemer med at rekruttere medarbejdere det seneste år. Ser man isoleret på de mindre virksomheder, er det næsten 80 pct., der har kæmpet med at besætte stillinger i perioden.

Kold College sætter, i samarbejde med Akon, fokus på hvordan restaurationsbranchen i fremtiden kan forsætte med at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft og hvordan vi bliver klar til modtage generation Z og Y, der er på vej ind.

Blandt oplægsholderne er HORESTAs uddannelseschef Marianne Kragh, som vil fortælle om nye kompetencekrav med gæsten i fokus.

Deltagelse koster 1.595 kr., og sidste frist er mandag den 10/9

Læs mere og tilmeld dig her.

Erhvervspraktik og åben virksomhed

HORESTA vil gerne præsentere to spændende initiativer, som kan hjælpe vores medlemmer med at tage de første skridt for fremtidens rekruttering, give de unge et unikt indblik i vores branche og inspirere til et fremtidige karrierevalg.

Log ind