En mand i Italien er blevet idømt en fængselsstraf på ni måneder for bedrageri, fordi han producerede falske anmeldelser på hjemmesiden TripAdvisor. Det skriver Washington Post ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge det amerikanske medie havde den unavngivne mand oprettet et firma ved navn Promo Salento, der direkte solgte falske positive anmeldelser til virksomheder i Italien, der havde brug for et lille 'boost'.

Den nu dømte mand var den eneste ansatte i firmaet, så han må have haft travlt med at skrive, for ifølge TripAdvisor har de i de seneste tre år blokeret mere end 1000 forsøg på at dele falske anmeldelser fra Promo Salento, hvoraf hundredvis af anmeldelserne først blev opdaget efter at have ligget til fri skue i både kortere og længere perioder. Det fortæller rejsehjemmesiden i en skriftlig udtalelse, der blev offentliggjort tirsdag.

Ifølge Washington Post var det en restaurant-ejer, der var blevet kontaktet af Promo Salento, som gjorde italiensk politi opmærksom på bedrageriet. Politiet igangsatte derfor en undersøgelse og fandt altså beviser nok til at sætte manden bag tremmer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Danske forlystelsesparker hyldes af gæsterne

I Danmark er vi forkælede med nogle af Europas allerbedste forlystelsesparker. Sådan lyder dommen i hvert fald fra Tripadvisors brugere. Platformen har lavet en liste med de 25 bedste forlystelsesparker i Europa, og her er fire danske blandt de første 20.

Restaurant-app lander sin anden investering på fire måneder

Den ét år gamle danske restaurant-app Eatie har lukket sin anden investeringsrunde. Denne gang er det serieiværksætter og Soundvenue-stifter Lasse Schou Holbøll, der ser muligheder i Eaties projekt om at digitalisere restaurationsbranchen, skriver Techsavvy.Media.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne