En mand i Italien er blevet idømt en fængselsstraf på ni måneder for bedrageri, fordi han producerede falske anmeldelser på hjemmesiden TripAdvisor. Det skriver Washington Post ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge det amerikanske medie havde den unavngivne mand oprettet et firma ved navn Promo Salento, der direkte solgte falske positive anmeldelser til virksomheder i Italien, der havde brug for et lille 'boost'.

Den nu dømte mand var den eneste ansatte i firmaet, så han må have haft travlt med at skrive, for ifølge TripAdvisor har de i de seneste tre år blokeret mere end 1000 forsøg på at dele falske anmeldelser fra Promo Salento, hvoraf hundredvis af anmeldelserne først blev opdaget efter at have ligget til fri skue i både kortere og længere perioder. Det fortæller rejsehjemmesiden i en skriftlig udtalelse, der blev offentliggjort tirsdag.

Ifølge Washington Post var det en restaurant-ejer, der var blevet kontaktet af Promo Salento, som gjorde italiensk politi opmærksom på bedrageriet. Politiet igangsatte derfor en undersøgelse og fandt altså beviser nok til at sætte manden bag tremmer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne