Konferencen OptiMeet 2018 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om gæstekoncepter, branding, nye mødekoncepter, vækstfaser, tendenser lige nu og blik ind i situationen på det internationale marked.

Heldagskonferencen den 19. september er skabt til ledere og mellemledere på konferencecentre og mødesteder – og målet er at bidrage til at skabe endnu bedre produkter og større indtjening

Blandt andre vil Søren Fauli, manuskriptforfatter, filminstruktør, skuespiller og en af ophavsmændene bag dagligvarekæden ”Normal”, komme ind på den svære kunst at fusionere det kreative med det kommercielle.

Se programmet og læs mere om Optimeet.

Har du fået læst?

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

124-årigt Herning-hotel skifter navn

Kort før jul fortalte hoteldirektør Poul Müller fra Hotel Corona i Herning Folkeblad, at hotellet kort inde i det nye år ville skifte navn. Det nye navn var ikke helt på plads på det tidspunkt, men det er det nu. Hotellet oplyser i en pressemeddelelse, at det nye navn bliver Herning City Hotel, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne