Konferencen OptiMeet 2018 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om gæstekoncepter, branding, nye mødekoncepter, vækstfaser, tendenser lige nu og blik ind i situationen på det internationale marked.

Heldagskonferencen den 19. september er skabt til ledere og mellemledere på konferencecentre og mødesteder – og målet er at bidrage til at skabe endnu bedre produkter og større indtjening

Blandt andre vil Søren Fauli, manuskriptforfatter, filminstruktør, skuespiller og en af ophavsmændene bag dagligvarekæden ”Normal”, komme ind på den svære kunst at fusionere det kreative med det kommercielle.

Se programmet og læs mere om Optimeet.

Har du fået læst?

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne