Konferencen OptiMeet 2018 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om gæstekoncepter, branding, nye mødekoncepter, vækstfaser, tendenser lige nu og blik ind i situationen på det internationale marked.

Heldagskonferencen den 19. september er skabt til ledere og mellemledere på konferencecentre og mødesteder – og målet er at bidrage til at skabe endnu bedre produkter og større indtjening

Blandt andre vil Søren Fauli, manuskriptforfatter, filminstruktør, skuespiller og en af ophavsmændene bag dagligvarekæden ”Normal”, komme ind på den svære kunst at fusionere det kreative med det kommercielle.

Se programmet og læs mere om Optimeet.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne