Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den kendte tv-kok og kogebogsforfatter Jamie Oliver måtte gribe dybt og meget hurtigt i egne lommer for at redde sin restaurantkæde Jamie's Italian sidste år. Jamie's Italien var ved at gå neden om og hjem, og for første gang fortæller briten nu til Financial Times, hvor tæt han reelt var på at måtte dreje nøglen om.
Han var i september sidste år i gang med at indspille et afsnit til en tv-serie, da mobilen pludselig ringede. Det viste sig, at det skulle bilve et meget ubehageligt opkald. Personen i den anden ende fortalte ham, at Jamie's Italians 43 restauranter var i alvorlige problemer og balancerede på grænsen til fallit.
"Vi var simpelthen løbet tør for penge. De gav mig to timer til at overføre penge og redde kæden, ellers ville det hele gå op i lort den samme dag eller senest dagen efter. Det var meget dramatisk," fortæller han til FT.
Han måtte derfor bede sin bank om først at overføre 62 mio. kr. (7,5 mio. GBP) fra egen formue og hælde dem i restauranterne. Og yderligere 43 mio. kr. nogle måneder senere.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025