Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den kendte tv-kok og kogebogsforfatter Jamie Oliver måtte gribe dybt og meget hurtigt i egne lommer for at redde sin restaurantkæde Jamie's Italian sidste år. Jamie's Italien var ved at gå neden om og hjem, og for første gang fortæller briten nu til Financial Times, hvor tæt han reelt var på at måtte dreje nøglen om.
Han var i september sidste år i gang med at indspille et afsnit til en tv-serie, da mobilen pludselig ringede. Det viste sig, at det skulle bilve et meget ubehageligt opkald. Personen i den anden ende fortalte ham, at Jamie's Italians 43 restauranter var i alvorlige problemer og balancerede på grænsen til fallit.
"Vi var simpelthen løbet tør for penge. De gav mig to timer til at overføre penge og redde kæden, ellers ville det hele gå op i lort den samme dag eller senest dagen efter. Det var meget dramatisk," fortæller han til FT.
Han måtte derfor bede sin bank om først at overføre 62 mio. kr. (7,5 mio. GBP) fra egen formue og hælde dem i restauranterne. Og yderligere 43 mio. kr. nogle måneder senere.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025