Just Eat-konkurrenten Hungry går nu på pengejagt for at skrue aggressivt op for væksten.

Ifølge Finans’ oplysninger har Hungry - der gør det muligt at bestille takeaway fra flere tusinde restauranter - hyret Nordeas corporate finance-afdeling til at finde en investor.

Hungry, der øgede bruttoresultatet herhjemme 43 pct. i fjor, ønsker ifølge Finans’ oplysninger at skaffe penge til at satse offensivt i udlandet.

Ifølge Finans’ oplysninger er selskabet, der bl.a. har Just Eat-stifter Jesper Buch såvel som JP/Politikens Hus i ejerkredsen, åben over for at sælge en bestemmende indflydelse i selskabet, men ledelsen ønsker fortsat at stå i spidsen for Hungry.

Just Eat går efter kæderne i Danmark

Take away-portalen Just Eat har held med at udbrede leveringstjenesten fra mindre, lokale pizzarier og madsteder til nu også at omfatte nogle af de større og bredere funderede restaurantkæder. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Stifter af takeaway-portal lufter store vækstambitioner

Stifter af Just Eat-konkurrenten Hungry.dk, Morten Larsen, ser store muligheder for at brede forretningen ud i Danmark. Til Børsen fortæller han, at selskabet har gearet op i salgsafdelingen og marketingsbudgettet for at give brændstof til vokseværket.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne