Det store, nye og stemningsfulde orangeri ligger midt i Danmark, nærmere bestemt midt i Middelfart. Og helt præcist er orangeriet en del af Hotel Park i Middelfart, som har åbnet op for disse rammer for at kunne matche et større antal gæster efter indvielsen af en helt ny konferencebygning. Den nye bygning rummer 1000 personer, heraf 540 siddende gæster.

Hotel Parks nye konferencebygning er yderst fleksibel. Indvendigt rummer den nye konferencebygning en stor sal samt en række mindre rum og mødelokaler. Der er i den store sal installeret vægge, som automatisk kan flyttes rundt, så det er muligt at dele salen ind i mindre områder.

"Vi har – i vores optik – skabt et oplagt samlingspunkt i Middelfart for blandt andre store, landsdækkende virksomheder, som ønsker at samle deres medarbejdere under ét tag, centralt i Danmark, ligesom vi også nu har mulighed for at skabe rammerne til større messer," siger hotelejer Jan Milling.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sinatur Hotel & Konference belønner bæredygtige virksomheder

Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne