Det store, nye og stemningsfulde orangeri ligger midt i Danmark, nærmere bestemt midt i Middelfart. Og helt præcist er orangeriet en del af Hotel Park i Middelfart, som har åbnet op for disse rammer for at kunne matche et større antal gæster efter indvielsen af en helt ny konferencebygning. Den nye bygning rummer 1000 personer, heraf 540 siddende gæster.

Hotel Parks nye konferencebygning er yderst fleksibel. Indvendigt rummer den nye konferencebygning en stor sal samt en række mindre rum og mødelokaler. Der er i den store sal installeret vægge, som automatisk kan flyttes rundt, så det er muligt at dele salen ind i mindre områder.

"Vi har – i vores optik – skabt et oplagt samlingspunkt i Middelfart for blandt andre store, landsdækkende virksomheder, som ønsker at samle deres medarbejdere under ét tag, centralt i Danmark, ligesom vi også nu har mulighed for at skabe rammerne til større messer," siger hotelejer Jan Milling.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne