Det store, nye og stemningsfulde orangeri ligger midt i Danmark, nærmere bestemt midt i Middelfart. Og helt præcist er orangeriet en del af Hotel Park i Middelfart, som har åbnet op for disse rammer for at kunne matche et større antal gæster efter indvielsen af en helt ny konferencebygning. Den nye bygning rummer 1000 personer, heraf 540 siddende gæster.

Hotel Parks nye konferencebygning er yderst fleksibel. Indvendigt rummer den nye konferencebygning en stor sal samt en række mindre rum og mødelokaler. Der er i den store sal installeret vægge, som automatisk kan flyttes rundt, så det er muligt at dele salen ind i mindre områder.

"Vi har – i vores optik – skabt et oplagt samlingspunkt i Middelfart for blandt andre store, landsdækkende virksomheder, som ønsker at samle deres medarbejdere under ét tag, centralt i Danmark, ligesom vi også nu har mulighed for at skabe rammerne til større messer," siger hotelejer Jan Milling.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Kendt slot er blevet solgt

Havreholm slot er blevet købt af rigmanden Henrik Frederiksen og skal nu gennemrestaureres. Henrik Frederiksen, der blev mangemillionær på salget af Matas butikker, har tidligere købt Hotel Bretagne i Hornbæk, som han har gennemrenoveret fra a til z, og som åbnede sidste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne