Det store, nye og stemningsfulde orangeri ligger midt i Danmark, nærmere bestemt midt i Middelfart. Og helt præcist er orangeriet en del af Hotel Park i Middelfart, som har åbnet op for disse rammer for at kunne matche et større antal gæster efter indvielsen af en helt ny konferencebygning. Den nye bygning rummer 1000 personer, heraf 540 siddende gæster.

Hotel Parks nye konferencebygning er yderst fleksibel. Indvendigt rummer den nye konferencebygning en stor sal samt en række mindre rum og mødelokaler. Der er i den store sal installeret vægge, som automatisk kan flyttes rundt, så det er muligt at dele salen ind i mindre områder.

"Vi har – i vores optik – skabt et oplagt samlingspunkt i Middelfart for blandt andre store, landsdækkende virksomheder, som ønsker at samle deres medarbejdere under ét tag, centralt i Danmark, ligesom vi også nu har mulighed for at skabe rammerne til større messer," siger hotelejer Jan Milling.

København får stort nyt mødecenter

Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

Konventum opnår international guldstatus indenfor bæredygtighed

Siden Konventum blev medlem af den internationale sammenslutning International Association of Conference Centers (IACC) ved årsskiftet, er det blevet endnu mere tydeligt at bæredygtighed er en afgørende faktor i at tiltrække internationale kunder til Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne