Ruth Laursen, ejer af Røgind Kro, føler sig ramt af rygter om, at kroen syv kilometer øst for Ringkøbing er på vej mod lukning, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

”Det går godt, og vi har haft en god sæson, synes jeg. Det er nogle dumme rygter at få sat i gang, for det kan jo være, at vi mister nogle kunder på grund af det”, siger Ruth Laursen.

Hun fortæller videre, at hun blandt andet har konfirmationer booket ind i sin 2019-kalender, så den slags sladder er et irritationsmoment for såvel kroen som dens gæster.

Ejeren gør det gerne klart, at hun på ingen måder selv har givet rygterne næring, for Ruth Laursen har absolut ingen planer om at skrue ned for blusset på sin elskede kro.

Har du fået læst?

Historisk kro reddet efter brand

Søndag eftermiddag udbrød der brand i den historiske danske kro Støvlet Katrines Hus i Sorø. Ifølge TV2 Øst er kroen dog reddet, og branden er blevet slukket efter flere timers hårdt arbejde af Vestsjællands Brandvæsen.

Nordsjællandsk kro skal udvides til hotel med 56 værelser

I april 2019 henvendte selskabet Føniks ved Peter og Jesper Djørup sig til Furesø Kommune, da de ønskede at udvide og ombygge Bregnerød Kro i Farum til hotel. De overtog for nylig ejendommen for 8,5 millioner kr., skriver Byensejendom.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne