Ruth Laursen, ejer af Røgind Kro, føler sig ramt af rygter om, at kroen syv kilometer øst for Ringkøbing er på vej mod lukning, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

”Det går godt, og vi har haft en god sæson, synes jeg. Det er nogle dumme rygter at få sat i gang, for det kan jo være, at vi mister nogle kunder på grund af det”, siger Ruth Laursen.

Hun fortæller videre, at hun blandt andet har konfirmationer booket ind i sin 2019-kalender, så den slags sladder er et irritationsmoment for såvel kroen som dens gæster.

Ejeren gør det gerne klart, at hun på ingen måder selv har givet rygterne næring, for Ruth Laursen har absolut ingen planer om at skrue ned for blusset på sin elskede kro.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Regeringen vil bane vejen for mere fair konkurrence

Oplever din virksomhed konkurrence fra en institution med statsstøtte eller kommunale midler i ryggen? Så vil regeringen gøre det nemmere at klage, og samtidig skal definitionen af det offentliges opgaver være mere tydelige.

Gourmetkro udvider med suiter

Fra 22. marts 2019 tilbyder Aalborgs gennem mere end 20 år mest kendte gourmetrestaurant, Mortens Kro, egne hotelværelser eller rettere ”suites”. I første omgang 2 store, lyse velmøblerede og -udstyrede luksuslejligheder, skriver ByensEjendom.dk.

Gastronomisk højborg fejrer jubilæum på Fyn

Fra 7 til 30 ansatte, fra 3-retters menuer til 15-retters menuer og fra kendt landevejskro til sublimt spisested. Sortebro Kro fejrer 20 års jubilæum med en række jubilæumsmiddage, men hvordan har rejsen været?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne