Den danske virksomhed DigitalGuest har udviklet et miljømærke, som gør det muligt for hotellerne at vise deres fokus på et mindre papirforbrug. DigitalGuest arbejder med at digitalisere hotelbranchen. Nærmere bestemt erstatter virksomheden den gamle hotelværelsesmappe og andre turistmagasiner med en digital gæstebog. I sidste ende er visionen at sænke papirforbruget i hotelbranchen.

At være miljøvenlig som virksomhed er en ting. Noget andet er at vise det til dine kunder. For at hotellerne kan vise deres gæster at de bruger mindre papir, har DigitalGuest udviklet et nyt miljømærke som hotellerne kan sætte på deres website. Dermed styrker hotellet deres grønne profil, og kan gøre deres besøgende opmærksomme på, at de har fokus på et mindre papirforbrug på hotellet.

Miljømærket tildeles de hoteller som erstatter den fysiske hotel værelsesmappe med en digital gæstebog, og det har fået navnet "Less Paper Certificate".

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Trend: Virksomheder forener historie og den digitale fremtid

Hvordan kan man som virksomhed skille sig ud ved at forene digitale muligheder med forretningens historie? For at løfte et gammelt brand ind i nutiden og fremtiden har familieboghandlen Rubio, sammen med designvirksomheden Masquespacio brugt teknologi i deres indretning til at skabe interaktion.

Stor dansk forlystelsespark klar med ny app

Fårup Sommerland lancerer ny app, der skal gøre det nemmere at være gæst i det nordjyske sommerland – der er blandt andet info om ventetider på de mest populære forlystelser

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne