Den årlige politiske festival Folkemødet har sat Allinge på danmarkskortet, men Rasmus Nielsen, manden bag Grønbechs Hotel, kæmper for, at Bornholms potentiale, bl.a. til konferencer, bliver bedre udnyttet resten af året.

Selvom det politiske stormøde i år sendte 35.000 gæster til solskinsøen, formår de årlige fire "festivaldage" ikke at sætte deres præg på resten af byens sommersæson, mener hotelejeren.

"Jeg må indrømme, at vi har til gode at se, at Allinge også bliver et folkemøde andre dage end i de politiske dage," siger han og fortsætter:

"Forhåbningen var, og er sådan set stadig, at Folkemødet kunne smitte af på resten af sæsonen og blive mere end de fire dage om året."

Destination Bornholm: ”Vi skal have dem til at blive – også uden for sæsonen”

Selvom der ikke er meget at brokke sig over lige nu på Bornholm, er det vigtigt at sikre den gode udvikling, mener Pernille Kofoed Lydolph, direktør i Destination Bornholm. Hun slog derfor ned på det velkendte ønske om at udvide sæsonen i en debat på det netop overståede Folkemøde, som HORESTA og Destination Bornholm arrangerede. Det skriver Tidende.dk.

Turisterne strømmer til Bornholm

De sidste mange år har været rekordår for antallet af passagerer på færgerne, og lige nu spår Færgens pressekoordinator, Annette Timmermann, at dette års sæson bliver lige så god som den sidste.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne