Den årlige politiske festival Folkemødet har sat Allinge på danmarkskortet, men Rasmus Nielsen, manden bag Grønbechs Hotel, kæmper for, at Bornholms potentiale, bl.a. til konferencer, bliver bedre udnyttet resten af året.

Selvom det politiske stormøde i år sendte 35.000 gæster til solskinsøen, formår de årlige fire "festivaldage" ikke at sætte deres præg på resten af byens sommersæson, mener hotelejeren.

"Jeg må indrømme, at vi har til gode at se, at Allinge også bliver et folkemøde andre dage end i de politiske dage," siger han og fortsætter:

"Forhåbningen var, og er sådan set stadig, at Folkemødet kunne smitte af på resten af sæsonen og blive mere end de fire dage om året."

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Ægte bornholmer er ny ejer af Danhostel Sandvig

Line Juhl Kronow er født og opvokset på Bornholm. Line og hendes mand Peter startede processen med at købe Danhostel Sandvig tilbage i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne