Der skal skrues op for blusset i en af Københavns mest kendte restaurantkæder. Udlandet skal erobres i et højere tempo, og det kræver større økonomiske muskler. Derfor vil de tre ejere af restaurantkoncepterne MASH og Bistro Sommelier invitere potentielle investorer eller købere ind i folden.

”Vi går nu ud for at finde yderligere kapital til at sætte fart på den plan, som vi har brugt flere år på at skære til,” siger Jesper Boelskifte, der er stifter og direktør af selskabet bag bøfkæden.

Sammen med Erik Gemal og Mikkel Glahn ejer Jesper Boelskifte Copenhagen Concepts, som i dag driver de to restaurantkæder MASH og Bistro Sommelier. Siden MASH åbnede sin første restaurant i Bredgade i København i 2009, er kæden vokset til mere end 300 medarbejdere og 11 restauranter i tre forskellige lande med åbning af restaurant nummer to i Hamborg i denne uge.

Copenhagen Concepts har allieret sig med Deloitte, der har hjulpet flere danske restaurantkæder med at finde ekstern kapital.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne