Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der skal skrues op for blusset i en af Københavns mest kendte restaurantkæder. Udlandet skal erobres i et højere tempo, og det kræver større økonomiske muskler. Derfor vil de tre ejere af restaurantkoncepterne MASH og Bistro Sommelier invitere potentielle investorer eller købere ind i folden.

”Vi går nu ud for at finde yderligere kapital til at sætte fart på den plan, som vi har brugt flere år på at skære til,” siger Jesper Boelskifte, der er stifter og direktør af selskabet bag bøfkæden.

Sammen med Erik Gemal og Mikkel Glahn ejer Jesper Boelskifte Copenhagen Concepts, som i dag driver de to restaurantkæder MASH og Bistro Sommelier. Siden MASH åbnede sin første restaurant i Bredgade i København i 2009, er kæden vokset til mere end 300 medarbejdere og 11 restauranter i tre forskellige lande med åbning af restaurant nummer to i Hamborg i denne uge.

Copenhagen Concepts har allieret sig med Deloitte, der har hjulpet flere danske restaurantkæder med at finde ekstern kapital.

Log ind