Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Til januar skal Kenneth Toft-Hansen igen dystre imod de tunge kandidater når det gælder de uofficielle verdensmesterskaber for kokke – Bocuse d´Or - i Lyon.

Lige nu forbereder han sig i det stille på den kommende konkurrence, og det samme gør akademiet bag Bocuse d´Or i Danmark. Kenneth klarede sig jo virkeligt godt i Italien, så stemningen er god i køkkenet.

Akademiet har netop ansat Ulla Trolle som ny generalsekretær.

Ulla Trolle kommer fra reklamebranchen, hvor hun igennem årene har været ansvarlig både økonomisk og projektledelsesmæssigt for kampagner til nogle af de største virksomheder i Danmark. Ullas opgave for Bocuse d´Or bliver at styrke foreningen økonomisk og organisatorisk. Både forud for Lyon her til januar og for de kommende mange konkurrencer.

Læs mere om Bocuse d´Or her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind