”Sammen er vi stærkere,” siger event- og mødechef, Silja Alisch fra IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Hun har efterlyst en messe, hvor jyske og fynske mødesteder kunne profilere sig over for alle, der har ansvar for at arrangere forretningsmøder, konferencer og firmafester uden for Københavnsområdet.

Den messe får de mødeansvarlige nu - sammen med 110 udstillere på Meeting Live Vest den 13. november i Messe C, Fredericia.

Langt over 100 udstillere har sagt ja til at deltage ved præmieren på mødemessen ”Meeting Live Vest”, som afholdes for første gang nogensinde den 13. november i Messe C, Fredericia.

”Alt tyder på, at vi har ramt et længe næret ønske. Tilslutningen fra mødesteder, foredragsudbydere, events og mange andre leverandører til afholdelse af enhver form for mødevirksomhed er meget højere, end vi havde turdet håbe på, da vi besluttede at afholde en mødemesse i Jylland,” siger direktør Christian Guldager fra firmaet Kursuslex, som står bag den nye mødemesse, Meeting Live Vest. Messen er målrettet de ansvarlige for at booke og planlægge møder, kurser, seminarer, konferencer, kongresser, firmafester m.v. i virksomheder, organisationer og foreninger.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

International workshop om fremtidens møder og konferencer

Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne