”Sammen er vi stærkere,” siger event- og mødechef, Silja Alisch fra IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Hun har efterlyst en messe, hvor jyske og fynske mødesteder kunne profilere sig over for alle, der har ansvar for at arrangere forretningsmøder, konferencer og firmafester uden for Københavnsområdet.

Den messe får de mødeansvarlige nu - sammen med 110 udstillere på Meeting Live Vest den 13. november i Messe C, Fredericia.

Langt over 100 udstillere har sagt ja til at deltage ved præmieren på mødemessen ”Meeting Live Vest”, som afholdes for første gang nogensinde den 13. november i Messe C, Fredericia.

”Alt tyder på, at vi har ramt et længe næret ønske. Tilslutningen fra mødesteder, foredragsudbydere, events og mange andre leverandører til afholdelse af enhver form for mødevirksomhed er meget højere, end vi havde turdet håbe på, da vi besluttede at afholde en mødemesse i Jylland,” siger direktør Christian Guldager fra firmaet Kursuslex, som står bag den nye mødemesse, Meeting Live Vest. Messen er målrettet de ansvarlige for at booke og planlægge møder, kurser, seminarer, konferencer, kongresser, firmafester m.v. i virksomheder, organisationer og foreninger.

Kursus: Vil du have større indblik i overenskomsten?

Har du brug for at få opfrisket overenskomstens vigtigste elementer? Så har du nu muligheden. HORESTA afholder nemlig overenskomstkursus i Fredericia den 30. oktober, hvor HORESTAs advokater gennemgår hovedpunkterne i overenskomsten. Og der er stadig plads til dig og dine kolleger.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne