”Sammen er vi stærkere,” siger event- og mødechef, Silja Alisch fra IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Hun har efterlyst en messe, hvor jyske og fynske mødesteder kunne profilere sig over for alle, der har ansvar for at arrangere forretningsmøder, konferencer og firmafester uden for Københavnsområdet.

Den messe får de mødeansvarlige nu - sammen med 110 udstillere på Meeting Live Vest den 13. november i Messe C, Fredericia.

Langt over 100 udstillere har sagt ja til at deltage ved præmieren på mødemessen ”Meeting Live Vest”, som afholdes for første gang nogensinde den 13. november i Messe C, Fredericia.

”Alt tyder på, at vi har ramt et længe næret ønske. Tilslutningen fra mødesteder, foredragsudbydere, events og mange andre leverandører til afholdelse af enhver form for mødevirksomhed er meget højere, end vi havde turdet håbe på, da vi besluttede at afholde en mødemesse i Jylland,” siger direktør Christian Guldager fra firmaet Kursuslex, som står bag den nye mødemesse, Meeting Live Vest. Messen er målrettet de ansvarlige for at booke og planlægge møder, kurser, seminarer, konferencer, kongresser, firmafester m.v. i virksomheder, organisationer og foreninger.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne