Der går nemlig stort set ikke en måned, uden et nyt spisested slår dørene op i Vejle, og den udvikling dokumenterer tallene også, skriver Vafo.dk.

HORESTA har ikke tal kun for Vejle, men for Region Syddanmark. Her viser statistikken, at antallet af restauranter er steget med 27,7 procent fra 2012 til 2017 og 6,9 procent alene sidste år, hvor antallet af restauranter nåede op på 1202 i regionen.

”Den udvikling, vi ser på landsplan, ser vi også i byer som Vejle og Odense, hvor der kommer mange flere restauranter og take away-steder i disse år. Spisestederne er i øjeblikket den største konkurrent til detailhandlen, fordi folk spiser langt mere færdiglavet mad end tidligere”, fortæller formanden for HORESTA i Region Syddanmark, Uffe Høeg Johansen, og fortsætter:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne