Der går nemlig stort set ikke en måned, uden et nyt spisested slår dørene op i Vejle, og den udvikling dokumenterer tallene også, skriver Vafo.dk.

HORESTA har ikke tal kun for Vejle, men for Region Syddanmark. Her viser statistikken, at antallet af restauranter er steget med 27,7 procent fra 2012 til 2017 og 6,9 procent alene sidste år, hvor antallet af restauranter nåede op på 1202 i regionen.

”Den udvikling, vi ser på landsplan, ser vi også i byer som Vejle og Odense, hvor der kommer mange flere restauranter og take away-steder i disse år. Spisestederne er i øjeblikket den største konkurrent til detailhandlen, fordi folk spiser langt mere færdiglavet mad end tidligere”, fortæller formanden for HORESTA i Region Syddanmark, Uffe Høeg Johansen, og fortsætter:

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne