Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der går nemlig stort set ikke en måned, uden et nyt spisested slår dørene op i Vejle, og den udvikling dokumenterer tallene også, skriver Vafo.dk.

HORESTA har ikke tal kun for Vejle, men for Region Syddanmark. Her viser statistikken, at antallet af restauranter er steget med 27,7 procent fra 2012 til 2017 og 6,9 procent alene sidste år, hvor antallet af restauranter nåede op på 1202 i regionen.

”Den udvikling, vi ser på landsplan, ser vi også i byer som Vejle og Odense, hvor der kommer mange flere restauranter og take away-steder i disse år. Spisestederne er i øjeblikket den største konkurrent til detailhandlen, fordi folk spiser langt mere færdiglavet mad end tidligere”, fortæller formanden for HORESTA i Region Syddanmark, Uffe Høeg Johansen, og fortsætter:

Vejle får nyt hotel med 87 værelser

Det planlagte byggeri ved Best Western Torvehallerne bliver nu et selvstændigt hotel under navnet Villa Vejle Hotel. Åbningen er sat til marts 2026.

Europa runder 300 nye hoteller i 2025

Engelske storbyer – særligt London – fører an, når det snart er en kendsgerning, at Europa har fået 300 nye hoteller med 37.500 værelser i det forgangne år. Væksten fortsætter de kommende år.

Log ind