Udvikling af bæredygtige forretningsmodeller, digitale muligheder for at styrke virksomhedernes samfundsansvar i den globale produktion samt fastholdelse af udsatte grupper på arbejdsmarkedet er blot nogle af de emner, der skal drøftes og behandles i det nye Råd for Samfundsansvar og Verdensmål.

Det nye råd, som i dag lanceres af erhvervsministeren, finansministeren og beskæftigelsesministeren, skal bidrage aktivt til gode rammevilkår for, at flere virksomheder arbejder strategisk med deres samfundsansvar og verdensmålene.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov:

”Vi skal have endnu flere virksomheder til at engagere sig i samfundets udfordringer. Samfundsansvar er et konkurrenceparameter for de danske virksomheder. Jeg ønsker, at de danske virksomheder engagerer sig strategisk i at arbejde med samfundsansvar i deres kerneforretning i tæt dialog med interessenterne. Jeg er derfor glad for, at regeringen i dag kan lancere det nye Råd for Samfundsansvar og Verdensmål og ser frem til at følge arbejdet.”

Med i rådet sidder blandt andre Allan Agerholm, CHO i BC Hospitality Group.

Sådan minimerer jeres virksomhed madspild fra buffeten

Gæsterne elsker en spændende buffet med et interessant udvalg, men det er ikke billigt, når virksomhederne må bære resterne af maden ud til skraldespanden, når den sidste gæst er gået. HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen har samlet en række gode råd til, hvordan man minimerer madspildet fra buffeten.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne