Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mellem historiske fragtmandshaller og pakhuse midt i den Grå Kødby i København, har Madkastellet netop indviet Food Space, der er endnu et skud på stammen i firmaets hurtigt voksende venueportefølje. Food Space er et 500 m2 gammelt slagtehus med rå murstensvægge der - foreløbig – kan huse op til 150 personer til receptioner, fester, modeshows, middage og møder.
Rasmus Pors, ejer og medstifter af Madkastellet, er begejstret for stedet og ser frem til at komme helt tæt på CPH Food Space A.M.B.A. Han siger:
”Vi startede selv som madiværksættere – faktisk i Slagtehusgade 22, hvor vi stadig har eventlokaler - og trods mere end 15 års brancheerfaring, er det stadig den ånd, der driver os. Samtidig er vi ydmyge om, at vi er nødt til at sætte innovation og vitaminindsprøjtninger på formel, for at sikre, at det hele ikke går op i drift og afvikling. Sidste år trakterede vi mere end 70.000 gæster i vores eventcatering alene og med nye venues, tre nye restauranter og en nyåbnet kantinedivision, skal vi holde os selv til ilden. Vi har endnu flere projekter på tegnebrættet, og Slagtehusgade 11 er en ideel ramme, hvor vi både kan lære og lære fra os.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025