Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mellem historiske fragtmandshaller og pakhuse midt i den Grå Kødby i København, har Madkastellet netop indviet Food Space, der er endnu et skud på stammen i firmaets hurtigt voksende venueportefølje. Food Space er et 500 m2 gammelt slagtehus med rå murstensvægge der - foreløbig – kan huse op til 150 personer til receptioner, fester, modeshows, middage og møder.
Rasmus Pors, ejer og medstifter af Madkastellet, er begejstret for stedet og ser frem til at komme helt tæt på CPH Food Space A.M.B.A. Han siger:
”Vi startede selv som madiværksættere – faktisk i Slagtehusgade 22, hvor vi stadig har eventlokaler - og trods mere end 15 års brancheerfaring, er det stadig den ånd, der driver os. Samtidig er vi ydmyge om, at vi er nødt til at sætte innovation og vitaminindsprøjtninger på formel, for at sikre, at det hele ikke går op i drift og afvikling. Sidste år trakterede vi mere end 70.000 gæster i vores eventcatering alene og med nye venues, tre nye restauranter og en nyåbnet kantinedivision, skal vi holde os selv til ilden. Vi har endnu flere projekter på tegnebrættet, og Slagtehusgade 11 er en ideel ramme, hvor vi både kan lære og lære fra os.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025