Når Moxy Hotel byder gæsterne indenfor til marts næste år, vil facaden ligne den, man finder på mange nye bygninger i København med en rustbrun glat overflade. Ikke desto mindre er det nye overnatningssted bygget i træ. Kun soklen kommer til at bestå af beton, mens de fem etager bliver sat sammen af træmoduler.

”Det er lidt som et Lego-sæt eller et Ikeamøbel. Det skal lige skrues sammen, og så det klar til brug. Du kan se det, mens det er under opførelse, men når det er færdigt, vil du ikke bemærke, at det er bygget i træ - det vil ligne et hvilket som helst dansk betonhus,” siger Peter Haaber, CEO i organisationen Zleep Hotels, som kommer til at drive hotellet.

Det hollandske Vastint Hospitality, et ejendomsselskab ejet af Ikea, som er bygherre på projektet. Vastint Hospitality står allerede bag en række Moxy-hoteller i Europa og har bygget en fabrik i Norditalien, hvor de fremstiller modulerne i træ. Til at hjælpe har de hyret Marriott-kæden.

”Men bortset fra det har det ingen relation til Ikea. Der er ingen Ikeamøbler - eller hvis der er, er det i hvert fald tilfældigt,” siger Peter Haaber.

Har du fået læst?

Blog: Krav om kontant betaling er håbløst forældet

Som omtalt i HORESTAs nyhedsbrev i går er flere partier på Christiansborg nu parate til at se på, om dele af hotelbranchen skal kunne undtages fra reglerne om kontant betaling.
I dag er det reglen, at virksomheder har lov til at sige nej til kontanter fra kl. 22 til 06. I særlige tilfælde kan de få dispensation til at sige nej fra kl. 20.

Video: Hotel bruger utraditionel rekrutteringsmetode

Hvordan finder man de rigtige medarbejdere, som forstår filosofien bag et nyt hotelbrand, når virksomheden endnu ikke har set dagens lys på det danske marked? Denne udfordring stod Moxy Copenhagen med forud for hotellets åbning til marts.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne