Når Moxy Hotel byder gæsterne indenfor til marts næste år, vil facaden ligne den, man finder på mange nye bygninger i København med en rustbrun glat overflade. Ikke desto mindre er det nye overnatningssted bygget i træ. Kun soklen kommer til at bestå af beton, mens de fem etager bliver sat sammen af træmoduler.

”Det er lidt som et Lego-sæt eller et Ikeamøbel. Det skal lige skrues sammen, og så det klar til brug. Du kan se det, mens det er under opførelse, men når det er færdigt, vil du ikke bemærke, at det er bygget i træ - det vil ligne et hvilket som helst dansk betonhus,” siger Peter Haaber, CEO i organisationen Zleep Hotels, som kommer til at drive hotellet.

Det hollandske Vastint Hospitality, et ejendomsselskab ejet af Ikea, som er bygherre på projektet. Vastint Hospitality står allerede bag en række Moxy-hoteller i Europa og har bygget en fabrik i Norditalien, hvor de fremstiller modulerne i træ. Til at hjælpe har de hyret Marriott-kæden.

”Men bortset fra det har det ingen relation til Ikea. Der er ingen Ikeamøbler - eller hvis der er, er det i hvert fald tilfældigt,” siger Peter Haaber.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Dansk hotelkæde modtager prestigefyldt Børsen-pris

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har vækstet i mange år. Nye hoteller er kommet til, flere er renoverede, et nyt skandinavisk design er udarbejdet, personale er blevet ansat, og investeringer er indgået. Den store vækst belønnes nu med den prestigefyldte vækstpris; Børsen Gazellen 2019.

Event: Mød Skandinaviens største hotelejere

OptiMeet 2019 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om branding, nye mødekoncepter, teknologi, hotelledelse og tendenser lige nu. Fortalt af dem, der er længst fremme på både vækst og indtjening.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne