Når Moxy Hotel byder gæsterne indenfor til marts næste år, vil facaden ligne den, man finder på mange nye bygninger i København med en rustbrun glat overflade. Ikke desto mindre er det nye overnatningssted bygget i træ. Kun soklen kommer til at bestå af beton, mens de fem etager bliver sat sammen af træmoduler.

”Det er lidt som et Lego-sæt eller et Ikeamøbel. Det skal lige skrues sammen, og så det klar til brug. Du kan se det, mens det er under opførelse, men når det er færdigt, vil du ikke bemærke, at det er bygget i træ - det vil ligne et hvilket som helst dansk betonhus,” siger Peter Haaber, CEO i organisationen Zleep Hotels, som kommer til at drive hotellet.

Det hollandske Vastint Hospitality, et ejendomsselskab ejet af Ikea, som er bygherre på projektet. Vastint Hospitality står allerede bag en række Moxy-hoteller i Europa og har bygget en fabrik i Norditalien, hvor de fremstiller modulerne i træ. Til at hjælpe har de hyret Marriott-kæden.

”Men bortset fra det har det ingen relation til Ikea. Der er ingen Ikeamøbler - eller hvis der er, er det i hvert fald tilfældigt,” siger Peter Haaber.

Har du fået læst?

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Hotelkæder bygger løs i København

København står foran et regulært boom i byggeriet af hoteller, og Peter Haaber, der er administrerende direktør for hotelkæden Zleep Hotels, tror ikke nødvendigvis på, at de rejsende, der kommer til byen lige nu, alene kan besætte alle de nye hotelværelser, der er undervejs i løbet af de næste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne