En lun grød toppet med frisk æble, nødder og karamelsauce. Det er noget af det, som aarhusianerne kan se frem til, når Grød åbner en ny butik i byen i starten af 2019.

“Vi er så glade for de lokaler, som vi har fået lov til at overtage. Det ligger lokalt og hyggeligt. Vi glæder os helt vildt, og vi har brugt masser af tid og energi på at forberede os,” fortæller Lasse Skjønning Andersen, ejer af Grød.

Missionen for restaurantkæden Grød er at redefinere grødbegrebet og lade folk opdage, at grød kan være alt andet end klistret kedelig havregrød – det kan være lækkert, delikat og alsidigt.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

HORESTA: Obligatorisk kaloriemærkning er ikke løsningen

Skal kæderestauranter lave obligatorisk kaloriemærkning af fastfoodprodukter? Det mener flere sundhedsorganisationer, men HORESTA er imod forslaget, som nu fremsættes for Folketinget af tre folketingspolitikere fra Alternativet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne