Igen i år afholdte Hotel og Restaurant på College360 Midtjysk Mesterskab for Kokke- og Tjenerelever. I alt dystede 10 kokke og 7 tjenere mod hinanden i de klassiske discipliner i køkken og restaurant i løbet af dagen.

Kokkene serverede udsøgte hovedretter med laks for dommerpanelet, der i år bestod af Anas Amin fra De Fyrretyve Røvere, Mette Hvarre Gassner fra Restaurant Ti Trine Ned, Lasse Starup fra Restaurant Memu og Bryan Francisco fra Restaurant Møhr. De fik også lov til at smage på kokkenes forskellige tolkninger af desserter med pandekagen som hovedelement på tallerknerne. 

Tjenerne fik blandt flere discipliner deres borddækning, cocktails og flambering bedømt af dette års tjenerdommere fra hele landet: Tabita Mortensen fra Dagmar, Emma Hansen fra Remouladen, Kim Thygesen fra Le Trois, Christian Neve fra Domestic og Karina Kannegaard fra Restaurant Ti Trin Ned.  Overdommer Karl Otto Schmidt fra Le Gordon Bleu sørgede for, at alt gik til på en fair og retfærdig måde.

Efter mange timers konkurrence blev spændingen endeligt udløst, og vinderne af Midtjysk Mesterskab 2018 blev:

Kokke

1.pladsen: Marie Ipsen fra Det ny Kronborg

2.pladsen: Louise Rosenvinge Lodahl fra Vrads Station

3.pladsen: Marc Kaalund fra Fru Larsen

Tjenere

1.pladsen: Mathias Breinholt fra Domestic

2.pladsen: Rasmus Dalgaard fra Molskroen

3.pladsen: Thorbjørn Riisgaard fra Lyng Dal

Hotel adopterer skoleklasse: Børn fra Thurø lærer om Hoteldrift

Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse, ledsaget af boller og saftevand, får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne