Igen i år afholdte Hotel og Restaurant på College360 Midtjysk Mesterskab for Kokke- og Tjenerelever. I alt dystede 10 kokke og 7 tjenere mod hinanden i de klassiske discipliner i køkken og restaurant i løbet af dagen.

Kokkene serverede udsøgte hovedretter med laks for dommerpanelet, der i år bestod af Anas Amin fra De Fyrretyve Røvere, Mette Hvarre Gassner fra Restaurant Ti Trine Ned, Lasse Starup fra Restaurant Memu og Bryan Francisco fra Restaurant Møhr. De fik også lov til at smage på kokkenes forskellige tolkninger af desserter med pandekagen som hovedelement på tallerknerne. 

Tjenerne fik blandt flere discipliner deres borddækning, cocktails og flambering bedømt af dette års tjenerdommere fra hele landet: Tabita Mortensen fra Dagmar, Emma Hansen fra Remouladen, Kim Thygesen fra Le Trois, Christian Neve fra Domestic og Karina Kannegaard fra Restaurant Ti Trin Ned.  Overdommer Karl Otto Schmidt fra Le Gordon Bleu sørgede for, at alt gik til på en fair og retfærdig måde.

Efter mange timers konkurrence blev spændingen endeligt udløst, og vinderne af Midtjysk Mesterskab 2018 blev:

Kokke

1.pladsen: Marie Ipsen fra Det ny Kronborg

2.pladsen: Louise Rosenvinge Lodahl fra Vrads Station

3.pladsen: Marc Kaalund fra Fru Larsen

Tjenere

1.pladsen: Mathias Breinholt fra Domestic

2.pladsen: Rasmus Dalgaard fra Molskroen

3.pladsen: Thorbjørn Riisgaard fra Lyng Dal

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne