I år er i alt 344 hoteller og restauranter på svensk jord blevet erklæret konkurs. Det er stigning på 22 pct. sammenlignet med samme periode sidste år, skriver Food Supply SE.

"Udsatte brancher som byggebranchen og hotel- og restaurationsindustrien fortsætter med at blive plaget af konkurser. Sommers dejlige vejr øgede antallet af hotelbesøg og rejsende i Sverige, og det vil modvirke udviklingen for nogle restauranter," siger Richard Damberg, økonom ved UC, ifølge mediet.

Alene i september måtte 37 virksomheder i branchen dreje nøglen om.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne