Fremmødte virksomheder var der nok af, da Erhvervsrådene i Vejen, Varde, Fanø og Esbjerg bød flere hundrede elever fra 8. klasser velkommen til arrangementet Dit Karrierevalg.

Fra storskærmen bød regionsrådsformand Steffanie Lose velkommen med meldingen om, at denne del af landet vil mangle 25.000 faglærte hænder i 2025.

Ifølge Peter Hegelund, Erhvervskonsulent fra Esbjerg Erhvervsudvikling, skal arrangementet Dit Karrierevalg bidrage til at løfte sløret for, at man godt kan have et godt, udfordrende og spændende arbejdsliv med afsæt i et fag.

”Dit Karrierevalg handler også om at vise, at der er mange muligheder for at læse videre fra erhvervsuddannelse. Der er mange muligheder og mange spændende jobs. De virksomheder, der deltager på Dit Karrierevalg, er virksomheder, der tager behovet for fremtidens arbejdskraft alvorligt. De ved, at de får fat i de rigtige hoveder ved at være synlige”, siger Peter Hegelund.

Har du fået læst?

Hotel adopterer skoleklasse: Børn fra Thurø lærer om Hoteldrift

Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse, ledsaget af boller og saftevand, får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne