Fremmødte virksomheder var der nok af, da Erhvervsrådene i Vejen, Varde, Fanø og Esbjerg bød flere hundrede elever fra 8. klasser velkommen til arrangementet Dit Karrierevalg.

Fra storskærmen bød regionsrådsformand Steffanie Lose velkommen med meldingen om, at denne del af landet vil mangle 25.000 faglærte hænder i 2025.

Ifølge Peter Hegelund, Erhvervskonsulent fra Esbjerg Erhvervsudvikling, skal arrangementet Dit Karrierevalg bidrage til at løfte sløret for, at man godt kan have et godt, udfordrende og spændende arbejdsliv med afsæt i et fag.

”Dit Karrierevalg handler også om at vise, at der er mange muligheder for at læse videre fra erhvervsuddannelse. Der er mange muligheder og mange spændende jobs. De virksomheder, der deltager på Dit Karrierevalg, er virksomheder, der tager behovet for fremtidens arbejdskraft alvorligt. De ved, at de får fat i de rigtige hoveder ved at være synlige”, siger Peter Hegelund.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne