Fremmødte virksomheder var der nok af, da Erhvervsrådene i Vejen, Varde, Fanø og Esbjerg bød flere hundrede elever fra 8. klasser velkommen til arrangementet Dit Karrierevalg.

Fra storskærmen bød regionsrådsformand Steffanie Lose velkommen med meldingen om, at denne del af landet vil mangle 25.000 faglærte hænder i 2025.

Ifølge Peter Hegelund, Erhvervskonsulent fra Esbjerg Erhvervsudvikling, skal arrangementet Dit Karrierevalg bidrage til at løfte sløret for, at man godt kan have et godt, udfordrende og spændende arbejdsliv med afsæt i et fag.

”Dit Karrierevalg handler også om at vise, at der er mange muligheder for at læse videre fra erhvervsuddannelse. Der er mange muligheder og mange spændende jobs. De virksomheder, der deltager på Dit Karrierevalg, er virksomheder, der tager behovet for fremtidens arbejdskraft alvorligt. De ved, at de får fat i de rigtige hoveder ved at være synlige”, siger Peter Hegelund.

Har du fået læst?

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne