Hotel- og Restaurantskolen i København inviterer til træf mellem virksomheder og elever. Så søger I elever nu eller i løbet af de kommende måneder, er din virksomhed velkommen til at kigge forbi.

Skolen giver mulighed for at møde eleverne, der er færdige med deres grundforløb til sommer.

Virksomheder kan få deres egen ’stand’ med navneskilt, hvor de kan fremvise menu, brochurer, visitkort m.m. – og hvor skolens elever kan få sig en snak og evt. aflevere deres CV.

Hvornår?

Torsdag den 15. november 2018 kl. 9:30 til 11.00.

Hvor?

Vi mødes i Hotel- og Restaurantskolens elevkantine kl. 9:30. Eleverne vil være til stede mellem kl. 10:00 og 11:00.

Tilmelding

Skriv til Laila Johansen på almj@hrs.dk eller ring på 3386 2220 og sig, at I kommer. I er også velkomne til at komme flere fra jeres virksomhed.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne