Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os?

Og hvorfor taler vi så meget som smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser?

Det kan du få svarene på, når erhvervsskolen ZBC inviterer til masterclass i neurogastronomi med Rasmus Bredahl.

Modul 1:

  1. januar 2019 fra kl. 10.00 – 20.00
  2. januar 2019 fra kl. 09.00 – 15.00

Modul 2:

  1. februar 2019 fra kl. 10.00 – 15.00 (eksamen)

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 3 uger inden kursusstart til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk. Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Ivan Kousholt på tlf. 28442065.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne