Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På møde- og konferencemarkedet er bevidstheden om bæredygtighed stigende. Det skriver Skift.com, og Olivia Galun, medlem af den internationale organisation for professionelle kongresorganisatorer, tilføjer, at det er alle fra gæster til værter samt øvrige interessenter, der interesserer sig for dagsordenen.
”Der er langt større fokus på den langsigtede indflydelse af møder og ’smid-væk-mentaliteten’ bliver nu udfordret”, siger hun.
Rose Squitieri-Strickland, senior project manager hos BCD Meetings & Events, siger, at det særligt er den yngre generation, som har øjne på bæredygtighed og CSR, og som vært er man derfor nødt til at tænke disse elementer ind, når man vil lave et arrangement, der matcher deres behov.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025