Den amerikanske restaurantorganisation, National Restaurant Association Educational Foundation, mener, at der skal gøres mere for at fastholde og tiltrække unge, skriver Skift.com.

Ifølge organisationen er der lige nu 800.000 ledige stillinger i det amerikanske erhverv, hvilket er det højeste nogensinde. Desuden vil branchen øge beskæftigelsen med 1,6 mio. nye job de kommende 10 år, viser prognoser. I denne periode vil antallet af unge mellem 16 og 24 år falde med 1,3 mio. Det bekymrer brancheorganisationen, da denne gruppe i dag udgør 40 pct. af den samlede arbejdsstyrke i restauranterhvervet.

Rob Gifford er vicepræsident i restaurantorganisationen, og han mener, at branchen har et kæmpe problem. Derfor må man være smartere og appellere bedre til denne gruppe.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne