Den amerikanske restaurantorganisation, National Restaurant Association Educational Foundation, mener, at der skal gøres mere for at fastholde og tiltrække unge, skriver Skift.com.

Ifølge organisationen er der lige nu 800.000 ledige stillinger i det amerikanske erhverv, hvilket er det højeste nogensinde. Desuden vil branchen øge beskæftigelsen med 1,6 mio. nye job de kommende 10 år, viser prognoser. I denne periode vil antallet af unge mellem 16 og 24 år falde med 1,3 mio. Det bekymrer brancheorganisationen, da denne gruppe i dag udgør 40 pct. af den samlede arbejdsstyrke i restauranterhvervet.

Rob Gifford er vicepræsident i restaurantorganisationen, og han mener, at branchen har et kæmpe problem. Derfor må man være smartere og appellere bedre til denne gruppe.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne