Den amerikanske restaurantorganisation, National Restaurant Association Educational Foundation, mener, at der skal gøres mere for at fastholde og tiltrække unge, skriver Skift.com.

Ifølge organisationen er der lige nu 800.000 ledige stillinger i det amerikanske erhverv, hvilket er det højeste nogensinde. Desuden vil branchen øge beskæftigelsen med 1,6 mio. nye job de kommende 10 år, viser prognoser. I denne periode vil antallet af unge mellem 16 og 24 år falde med 1,3 mio. Det bekymrer brancheorganisationen, da denne gruppe i dag udgør 40 pct. af den samlede arbejdsstyrke i restauranterhvervet.

Rob Gifford er vicepræsident i restaurantorganisationen, og han mener, at branchen har et kæmpe problem. Derfor må man være smartere og appellere bedre til denne gruppe.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne