Sommeren var ikke alene tropeagtig. Den tiltrak også mange udlændinge, som benyttede sig af overnatningsportalen Airbnb. Ikke færre 443.000 udlændinge overnattede i danske hjem i de tre sommermåneder fra 1. juni til 31. august.

Det oplyser Airbnb's danske presserepræsentant, Anne Ø. Laursen, i en mail til Politiken. Hun skriver, at det er en stigning på 35.000 udenlandske gæster i forhold til samme periode sidste år.

De fem største byer med København i spidsen er de udenlandske Airbnb-besøgendes foretrukne destinationer, men byer som Rønne og Frederikshavn presser sig også ind på top-10-listen.

Danmark ligger da også på førstepladsen hos danske Airbnb-rejsende efterfulgt af Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne