Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Guldgrillen åbnede i sidste uge, men har allerede over 6.000 likes på Facebook. Sådan går det, når det tyrkiske ikon Umut Ra Sakarya og køkkenchef Frank Svärd Pedersen er på spil, skriver MigOgKbh.dk.
“Jeg kommer fra Borup og kom meget på grillen, da jeg var ung. Men dengang var alt jo skod. Det var frostbøf, kinakål, plastikost og den hvideste mayo fra tuben. Her gør vi det ordentligt, for det fortjener de gode retter,” fortæller køkkenchef Frank Svärd.
Umut Ra Sakarya vandt ‘Danmarks bedste bøfsandwich’, inden han sammen med køkkenchef Frank Svärd Pedersen (Kokkeriet, Skovshoved Hotel, Kokkedal Slot) åbnede Guldkroen på Nørrebro.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024