Guldgrillen åbnede i sidste uge, men har allerede over 6.000 likes på Facebook. Sådan går det, når det tyrkiske ikon Umut Ra Sakarya og køkkenchef Frank Svärd Pedersen er på spil, skriver MigOgKbh.dk.

“Jeg kommer fra Borup og kom meget på grillen, da jeg var ung. Men dengang var alt jo skod. Det var frostbøf, kinakål, plastikost og den hvideste mayo fra tuben. Her gør vi det ordentligt, for det fortjener de gode retter,” fortæller køkkenchef Frank Svärd.

Umut Ra Sakarya vandt ‘Danmarks bedste bøfsandwich’, inden han sammen med køkkenchef Frank Svärd Pedersen (Kokkeriet, Skovshoved Hotel, Kokkedal Slot) åbnede Guldkroen på Nørrebro.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne