Hotel Mäster Johan (MJ's) henter stjernebartenderen Mikael Nilsson fra Ström Bar i København til Malmø. Som barchef skal han være med til at skabe Sveriges bedste bar.

”Vi skal være en hotelbar med international atmosfære, hvor både cocktailnovicer og cocktailnørder føler sig hjemme. Det betyder bl.a., at vores bar-menu hele tiden vil ændre sig, så vores gæster altid har noget nyt at glæde sig til. Målet er helt klart at blive Sveriges bedste bar,” siger han med henvisning til, at MJ’s i år blev kåret som Malmøs bedste bar i Nöjesguiden.

For Arvid Laban Falk, Hotel Manager på MJ’s, er målet at skubbe MJ’s frem i den forreste liga med det allerbedste team.

”MJ’s succes er skabt af de mennesker, der arbejder her. Vi er utrolig stolte over at få Mikael ind i vores team og gennem hans erfaring og kreativitet bringe vores barer til et helt nyt niveau. På MJ’s elsker vi at overraske, udvikle og forny, og Mikael bliver en vigtig del af dette arbejde.”

Har du fået læst?

Video: Bartenderforløb kan være springbræt ind i erhvervet

’Learning for Life’ er et intensivt træningsforløb, der har til hensigt at flytte ledige ind på arbejdsmarkedet og om bag bardisken. HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen i Valby og spiritusproducenten Diageo står bag initiativet i Danmark, og deres fælles ambition med dette målrettede og skræddersyede program var at vise unge, hvad det vil sige at arbejde i serviceerhvervet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne