Hotel Mäster Johan (MJ's) henter stjernebartenderen Mikael Nilsson fra Ström Bar i København til Malmø. Som barchef skal han være med til at skabe Sveriges bedste bar.

”Vi skal være en hotelbar med international atmosfære, hvor både cocktailnovicer og cocktailnørder føler sig hjemme. Det betyder bl.a., at vores bar-menu hele tiden vil ændre sig, så vores gæster altid har noget nyt at glæde sig til. Målet er helt klart at blive Sveriges bedste bar,” siger han med henvisning til, at MJ’s i år blev kåret som Malmøs bedste bar i Nöjesguiden.

For Arvid Laban Falk, Hotel Manager på MJ’s, er målet at skubbe MJ’s frem i den forreste liga med det allerbedste team.

”MJ’s succes er skabt af de mennesker, der arbejder her. Vi er utrolig stolte over at få Mikael ind i vores team og gennem hans erfaring og kreativitet bringe vores barer til et helt nyt niveau. På MJ’s elsker vi at overraske, udvikle og forny, og Mikael bliver en vigtig del af dette arbejde.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt samarbejde skal tiltrække flere turister

Norddjurs Kommune og Halmstad Kommune i Sverige har indledt et strategisk samarbejde, der forventes at give et turist- og erhvervsmæssigt løft på begge sider af Kattegat, skriver Jyllands-Posten.

Svensk klimabevidsthed kan ramme Københavns Lufthavn

Svenskerne forlader flyene som aldrig før. Hele 11 pct. droppede i sidste måned at rejse med fly på de svenske indenrigsruter - en udvikling, der kan være det første store tegn på, at forbrugerne for alvor begynder at vælge flyrejserne fra, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne