Hotel Mäster Johan (MJ's) henter stjernebartenderen Mikael Nilsson fra Ström Bar i København til Malmø. Som barchef skal han være med til at skabe Sveriges bedste bar.

”Vi skal være en hotelbar med international atmosfære, hvor både cocktailnovicer og cocktailnørder føler sig hjemme. Det betyder bl.a., at vores bar-menu hele tiden vil ændre sig, så vores gæster altid har noget nyt at glæde sig til. Målet er helt klart at blive Sveriges bedste bar,” siger han med henvisning til, at MJ’s i år blev kåret som Malmøs bedste bar i Nöjesguiden.

For Arvid Laban Falk, Hotel Manager på MJ’s, er målet at skubbe MJ’s frem i den forreste liga med det allerbedste team.

”MJ’s succes er skabt af de mennesker, der arbejder her. Vi er utrolig stolte over at få Mikael ind i vores team og gennem hans erfaring og kreativitet bringe vores barer til et helt nyt niveau. På MJ’s elsker vi at overraske, udvikle og forny, og Mikael bliver en vigtig del af dette arbejde.”

Har du fået læst?

HORESTA: ”Glædeligt med stor svensk OTA-sejr”

Fredag kl. 13.00 lød afgørelsen. Patent- og markedsdomstolen i Sverige har dømt Booking.com til at betale 30 mio. kr. for brug af urimelige krav og prisklausuler i kontrakterne med hotellerne. HORESTAs svenske søsterorganisation, Visita, betegner udfaldet som en stor succes for både hoteller og forbrugere.

Trend: 360-graders sanselig cocktailoplevelse

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om The Blue Bar, hvor det ikke kun er smagssansen, der bliver påvirket, når gæsterne får cocktails.

Arrangement i København: Bliv matchet med nye bartendere

Erhvervets virksomheder mangler kokke og tjenere, men der er også stor efterspørgsel på dygtige bartendere. Derfor inviterer HORESTA til et helt nyt match-arrangement, hvor I som HORESTA-medlemmer har mulighed for at præsentere jeres virksomhed for danske og internationale unge, ledige studerende, der ønsker sig et job som bartender.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne