Taxaen hjem fra nytårsaften eller julemiddagen bliver muligvis en del dyrere i år end tidligere. Det beretter flere medier inklusive Radio24syv.

Baggrunden er den nye taxalov, der giver taxaselskaberne mulighed for at skrue op for priserne i helligdagene. Det vil flere taxaselskaber ifølge Radio24syv benytte sig af.

Der er tale om en prisstigning i dagene 24. til 26. december samt 31. december og 1. januar.

Eksempelvis vil det koste 135 kroner alene at sætte sig ind i en taxa fra selskabet 4x27. Normalt koster det tre kroner ifølge B.T.

Har du fået læst?

Analyse: Stadig store taxiudfordringer for hoteller og restauranter

7 ud af 10 hoteller og restauranter oplever lige nu problemer, når de forsøger at skaffe en taxa til deres gæster. Det er én af konklusionerne i en ny HORESTA-analyse af området. Flere end 200 virksomheder fra erhvervet har svaret på spørgsmålene i undersøgelsen.

Nu er det tid til at planlægge julen

Selvom der stadig er nogle måneder til juleaften, er det allerede nu ved at være på tide at tænke på, om jeres medarbejdere skal holde fri henover julen.

Hvad skal julegaven til medarbejderne koste?

Julen sig nærmer, og har jeres virksomhed planer om at give medarbejderne julegaver, er der en række regler, som I skal være opmærksomme på. For hvad må gaven koste? Og hvornår bliver julegaven et skattepligtigt gode?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne