Det københavnske madmekka Westmarket blev aldrig nogen større succes. Det var nu ikke fordi, at maden fejlede noget. Men atmosfæren i det gamle Toves Galleri var svær at kæmpe med.

Efter Westmarkets endelige fallit er flere af restauratørerne rykket ud af arkaden og har opnået succes andetsteds i byen. Et af de steder er pizzeriet MaMeMi, som trods Westmarkets generelle upopularitet var ret populært og var en af de sidste boder til at rulle metalgitteret ned i det nu hedengagne madmarked.

Efter at pizzeriaet per 1. september lukkede og slukkede for biksen i Westmarket, har de fået ny adresse og rigtig restaurant-form på Vesterbro i København.

Har du fået læst?

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne