I slutningen af foråret 2019 åbner Huone International helt nye møde- og eventfaciliteter ved Amager Strand kun et enkelt metrostop fra Københavns Lufthavn og let at komme til også fra Malmø.

De 3800 kvadratmeter er placeret i en tidligere Sas-hangar, og bliver nu fuldstændig omdannet til topmoderne full-service mødefaciliteter. Der indrettes 20 kreative, spændende og inspirerende lokaler samt restaurant, bar og fællesarealer. Lokalerne varerier i størrelse og kan tilpasses alle typer møder og konferencer, lige fra de små møder med 6 deltagere til møder med 180 deltagere i et enkelt lokale. Derudover er der plads til at afholde store events, såsom produktlanceringer, udstillinger og messer for op til 700 personer.

Evon Söderlund grundlægger og CEO for Huone, udtaler:

”HUONE har altid fokus på at sikre, at mødebookeren får størst mulig succes og resultat ud af deres møde eller konference. Et godt eksempel på, at Huone er lykkedes med netop vores mødekoncept, er den fine anerkendelse og de resultater, vi har opnået i Singapore, et af verdens hårdeste markeder at drive mødevirksomhed.”

Har du fået læst?

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne