Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En menu med 45 vildt kreative og iscenesatte retter gjorde med et fingerknips Rasmus Munk til morgendagens nye stjerne med hans Restaurant Alchemist. For et par år siden offentliggjorde han dog, at restauranten skulle lukke.
”Nu har jeg set, det kunne lade sig gøre, og det er tid til, vi tager det til næste niveau. Alchemist skal vokse, den skal følges helt til dørs. Det, jeg har drømt om, siden jeg blev uddannet som kok, bliver muligt nu,” forklarede han dengang.
I dag arbejder 40 mænd for at nå helt i mål med den nye Alchemist – håbet er at åbne inden for tre måneder.
Og hvad bliver det så for noget?
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025