Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En menu med 45 vildt kreative og iscenesatte retter gjorde med et fingerknips Rasmus Munk til morgendagens nye stjerne med hans Restaurant Alchemist. For et par år siden offentliggjorde han dog, at restauranten skulle lukke.

”Nu har jeg set, det kunne lade sig gøre, og det er tid til, vi tager det til næste niveau. Alchemist skal vokse, den skal følges helt til dørs. Det, jeg har drømt om, siden jeg blev uddannet som kok, bliver muligt nu,” forklarede han dengang.

I dag arbejder 40 mænd for at nå helt i mål med den nye Alchemist – håbet er at åbne inden for tre måneder.

Og hvad bliver det så for noget?

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind