I begyndelsen af oktober forlod stifter og tidligere ejer Palle Skov Jensen sit livsværk Jensens Bøfhus. Her overtog ni fynske erhvervsfolk kæden, og nu skal der findes ny direktør og bestyrelse, skriver Fyens Stiftstidende.

Direktør Dorte Gleie forlod i stilhed posten kort efter de nye ejeres entré.

"Hun stoppede i virksomheden for en måneds tid siden. Hun foreslog selv, at hun skulle stoppe. Hun mente, at virksomheden havde brug for en anden type direktør efter de store ændringer, og det var jeg enig med hende i," siger den afgående bestyrelsesformand Torben Frigaard Rasmussen til avisen.

Den nye bestyrelsesformand er Jesper Rosener, der tidligere har været direktør for restaurantdelen af Jensens Bøfhus. Han skal nu ud og finde en ny direktør.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne