I begyndelsen af oktober forlod stifter og tidligere ejer Palle Skov Jensen sit livsværk Jensens Bøfhus. Her overtog ni fynske erhvervsfolk kæden, og nu skal der findes ny direktør og bestyrelse, skriver Fyens Stiftstidende.

Direktør Dorte Gleie forlod i stilhed posten kort efter de nye ejeres entré.

"Hun stoppede i virksomheden for en måneds tid siden. Hun foreslog selv, at hun skulle stoppe. Hun mente, at virksomheden havde brug for en anden type direktør efter de store ændringer, og det var jeg enig med hende i," siger den afgående bestyrelsesformand Torben Frigaard Rasmussen til avisen.

Den nye bestyrelsesformand er Jesper Rosener, der tidligere har været direktør for restaurantdelen af Jensens Bøfhus. Han skal nu ud og finde en ny direktør.

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne