Vin-startuppet Winefamly har for øjeblikket god medvind på markedet for det abonnementsbårne drikkevaresalg. Medvinden fra vinhandlen håber grundlægger og direktør Thomas Pedersen på, at man også kan overføre til startuppet Rigtigmad.dk, der er det, man kan kalde en digital madklub med salg af kød, fisk, fjerkræ, specialiteter, færdige måltider og måltidskasser.

Han har sammen med Lars Thomassen, der tidligere har været partner i venturefonden Axcel, skudt et indtil videre ukendt beløb i Rigtigmad.dk. Selskabet er i dag ejet af kokken og frontfiguren Thomas Rode samt stifterne i form af Kasper Andreasen og Kristian Justesen, der ligeledes er direktør.

Setuppet er grundlæggende det samme som i Winefamly, og det har dannet grundlaget for Thomas Pedersens interesse for at investere.

"Vores fælles forretningsmodel er ikke at tjene penge på maden, men at tjene på det månedlige medlemskab. Det gør, at vi kan tilbyde en digital platform, hvor vi forbinder medlem og producent uden en masse forhandlermellemled," siger Thomas Pedersen til FødevareWatch.

Dagrofa-topchef vil eksperimentere med sushikokke i supermarkedet

Fødevarekoncernen Dagrofa, der de seneste år har kæmpet med milliardunderskud, optrapper nu kampen om det stigende antal kunder, der køber nemme madløsninger i supermarkedet, skriver Børsen. Koncernen, der bl.a. ejer butikskæderne Meny, Min Købmand, Spar og Let-Køb, vil i begyndelsen af næste år forsøge sig med nye testkoncepter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne