”Det her er det vildeste, vi har oplevet ved en åbning!” Sådan lyder det fra Karam Ayad, få minutter efter Skive har fået sin SushiMania-restaurant. Karam Ayad er direktør for kæden, der har over 20 restauranter i hele landet. Lanceringen blev markeret med gratis sushi til de fremmødte.

Karam Ayad har til Skive Folkeblad begrundet valget af Skive med, at flere lokale kunder besøger restauranterne rundt omkring i nærliggende byer. Om interessen vil være lige så stor om et par måneder, kan kun tiden vise.

Den nye restaurant har skabt nye arbejdspladser, der har betydet otte ekspedienter samt to kokke til restauranten. Kokkene har kæden selv uddannet til at lave mad til netop SushiMania, og de har arbejdet nogle måneder i en af kædens restauranter i Aarhus.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne