”Det her er det vildeste, vi har oplevet ved en åbning!” Sådan lyder det fra Karam Ayad, få minutter efter Skive har fået sin SushiMania-restaurant. Karam Ayad er direktør for kæden, der har over 20 restauranter i hele landet. Lanceringen blev markeret med gratis sushi til de fremmødte.

Karam Ayad har til Skive Folkeblad begrundet valget af Skive med, at flere lokale kunder besøger restauranterne rundt omkring i nærliggende byer. Om interessen vil være lige så stor om et par måneder, kan kun tiden vise.

Den nye restaurant har skabt nye arbejdspladser, der har betydet otte ekspedienter samt to kokke til restauranten. Kokkene har kæden selv uddannet til at lave mad til netop SushiMania, og de har arbejdet nogle måneder i en af kædens restauranter i Aarhus.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne