”Det her er det vildeste, vi har oplevet ved en åbning!” Sådan lyder det fra Karam Ayad, få minutter efter Skive har fået sin SushiMania-restaurant. Karam Ayad er direktør for kæden, der har over 20 restauranter i hele landet. Lanceringen blev markeret med gratis sushi til de fremmødte.

Karam Ayad har til Skive Folkeblad begrundet valget af Skive med, at flere lokale kunder besøger restauranterne rundt omkring i nærliggende byer. Om interessen vil være lige så stor om et par måneder, kan kun tiden vise.

Den nye restaurant har skabt nye arbejdspladser, der har betydet otte ekspedienter samt to kokke til restauranten. Kokkene har kæden selv uddannet til at lave mad til netop SushiMania, og de har arbejdet nogle måneder i en af kædens restauranter i Aarhus.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Stor burgerkæde er på vej til Tønder

Rygterne har længe floreret i Tønder; At Burger King slår sig ned i byen. Men rygtet er ikke bare et rygte, det er også sandt, forlyder det nu fra Burger King til JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne