Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel SKT. Annæ har gennemgået en omfattende renovering og er klassificeret som et firestjernet boutique hotel. Nu er Restaurant Tempo rykket ind med sine klassiske italienske kokkehåndværktraditioner i stueetagen.
De serverer de italienske retter, alle kender og elsker – uanset hvor man kommer fra i verden: Pizza, ravioli, bøf, risotto, crudo, gelato og priserne er i mellemlejet – og retterne har også fået et lille moderne twist.
En af ejerne er også en kær gammel kending fra Københavns restaurationsmiljø, det er nemlig Torben Klitbo, som i sin tid var med til at starte Cofoco.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025