Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel SKT. Annæ har gennemgået en omfattende renovering og er klassificeret som et firestjernet boutique hotel. Nu er Restaurant Tempo rykket ind med sine klassiske italienske kokkehåndværktraditioner i stueetagen.

De serverer de italienske retter, alle kender og elsker – uanset hvor man kommer fra i verden: Pizza, ravioli, bøf, risotto, crudo, gelato og priserne er i mellemlejet – og retterne har også fået et lille moderne twist.

En af ejerne er også en kær gammel kending fra Københavns restaurationsmiljø, det er nemlig Torben Klitbo, som i sin tid var med til at starte Cofoco.

Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza

Sebastian Kamieniarczyk er ny General Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza. Med international erfaring skal han videreudvikle hotellets stærke profil.

Wonderful Copenhagen: Der er styr på turismen i København

København skal ikke sammenlignes med Barcelona og Venedig, lyder det fra Wonderful Copenhagens bestyrelse. De afviser, at hovedstaden lider under overturisme og peger på, at turismen giver markante økonomiske og samfundsmæssige gevinster.

Bouillon trodser kritik og udvider

Torben Klitbos restaurantkæde Bouillon har vækst og udvidelse i sigte, selvom flere konkurrenter kopierer konceptet og kritikken har været højlydt.

Log ind