Siden slutningen af september har sultne gæster forgæves måtte køre forbi den mere end 300 år gamle Holdbi Kro, der ligger et par kilometer nord for Kruså på grænsen mellem Danmark og Tyskland.

Her drejede den foregående forpagter nøglen om til kroen, der i de 16 foregående år havde dannet rammerne for en 'A Hereford Beefstouw'-restaurant.

Lukningen blev beskrevet og begrædt i Jyske Vestkysten af direktør Lars Damgaard i Aage Damgaard ApS, der ejer kroens lokaler. Her efterlyste Lars Damgaard en ny forpagter af stedet.

Den efterlysning har nu båret frugt, skriver selvsamme Jyske Vestkysten.

HORESTA: ”Der skal strammes op for at skabe fair og lige konkurrence”

Offentlige kroner må ikke bruges til at skabe ulige og unfair konkurrence for de lokale restauranter og serviceudbydere. Til at understøtte dette blev der i foråret lavet en delaftale, som bestemte, at offentlige aktørers prissætning skal ske på markedsvilkår, og at klageadgangen over ulige konkurrenceforhold skal styrkes.

Historisk kro er gået konkurs

Ejeren af den 112 år gamle kro, Gitte Troelsgaard, har valgt at erklære Nors Kro konkurs. Det skriver avisen Nordjyske. Gitte Troelsgaard har ejet kroen i 20 år, og hun valgte 15. juni at begære sig selv konkurs, da hun stod foran en større million-renovering.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne