Siden slutningen af september har sultne gæster forgæves måtte køre forbi den mere end 300 år gamle Holdbi Kro, der ligger et par kilometer nord for Kruså på grænsen mellem Danmark og Tyskland.

Her drejede den foregående forpagter nøglen om til kroen, der i de 16 foregående år havde dannet rammerne for en 'A Hereford Beefstouw'-restaurant.

Lukningen blev beskrevet og begrædt i Jyske Vestkysten af direktør Lars Damgaard i Aage Damgaard ApS, der ejer kroens lokaler. Her efterlyste Lars Damgaard en ny forpagter af stedet.

Den efterlysning har nu båret frugt, skriver selvsamme Jyske Vestkysten.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Konkurslukket københavnsk hotel skal genopstå

Bygningen til det tidligere Hotel Rossini i Valby har fået ny ejer, der renoverer for millioner, inden der kommer ny kendt operatør, skriver Standby.dk. Hotellet udvides med cirka 20 nye værelser.

Kromand: ”Mentaliteten har ændret sig”

HORESTA fortæller til Euroman, at det er deres indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne