Peter Petersen står i spidsen for Hotel Britannia i Esbjergs midtby, efter at han sammen med Bank Lauridsen-familien har samlet deres hotelejendomme - Hotel Arnbjerg i Varde, Hjerting Badehotel og Hotel Britannia - i et fælles holdingselskab.

”Vi har valgt en ledelsesgruppe på to personer, en hotelchef med hovedansvar for hoteldelen og en F&B chef (Food & Beverage, red.) med ansvar for alt i restauranter, konference og selskabslokaler. Samlet udgør de den overordnede ledelse af Hotel Britannia, og refererer til bestyrelsen”, oplyser Peter Petersen.

Hotelchef bliver Helle Tingberg, som forfremmes fra sit nuværende job som receptionschef. Helle Tingberg har været ansat på Hotel Britannia i to og et halvt år som receptionschef, og tidligere har hun arbejdet på Hotel Scandic Olympic i 20 år. F&B chef bliver Casper Rosendahl, som kommer fra Henne Mølleå Badehotel, hvor han de sidste ti år har været daglig leder i samarbejde med sin hustru.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne