Peter Petersen står i spidsen for Hotel Britannia i Esbjergs midtby, efter at han sammen med Bank Lauridsen-familien har samlet deres hotelejendomme - Hotel Arnbjerg i Varde, Hjerting Badehotel og Hotel Britannia - i et fælles holdingselskab.

”Vi har valgt en ledelsesgruppe på to personer, en hotelchef med hovedansvar for hoteldelen og en F&B chef (Food & Beverage, red.) med ansvar for alt i restauranter, konference og selskabslokaler. Samlet udgør de den overordnede ledelse af Hotel Britannia, og refererer til bestyrelsen”, oplyser Peter Petersen.

Hotelchef bliver Helle Tingberg, som forfremmes fra sit nuværende job som receptionschef. Helle Tingberg har været ansat på Hotel Britannia i to og et halvt år som receptionschef, og tidligere har hun arbejdet på Hotel Scandic Olympic i 20 år. F&B chef bliver Casper Rosendahl, som kommer fra Henne Mølleå Badehotel, hvor han de sidste ti år har været daglig leder i samarbejde med sin hustru.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne