Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter at have dystet i køkkenregionerne blev årets kok og kokkelærling i Grønland kåret fredag aften ved en gallamiddag på levnedsmiddelskolen, for konkurrencens deltagere, sponsorer og indbudte gæster, skriver sermitsiaq.ag.

For lærlingenes vedkommende blev det Aqqalu Olsen fra Hotel Arctic, der blev vinder, mens Miilu Nikolajsen fra Hotel Kangerlussuaq blev nummer to. Trediepladsen blev erobret af sidste års nummer to, Aggu Broberg fra Katuaq.

Råvarerne eleverne skulle anvende var hakket lammekød til hovedretten, og æbler til desserten.

Årets kok blev Sune Bjerre fra Royal Greenland i Nuuk. Sune Bjerre vandt også årets kokkekonkurrence i 2016, mens han sidste år blev nummer tre.

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Log ind