Det har været undervejs i lang tid, men i medio december kommer der en ny gourmetrestaurant til Rønne, skriver TV2 Bornholm.

Det er Troels Madsen og Daniel Kruse fra Restaurant Molen og Christianshøjkroen, der starter en ny restaurant i Det Røde Pakhus på Snellemark.

”Lige siden vi startede med Christianshøjkroen, har folk spurgt, om vi ikke snart åbnede noget i Rønne. Vi har undersøgt det i lang tid, og nu er det hele faldet på plads”, fortæller Troels Madsen.

Hvad navnet på den nye restaurant bliver, vil de ikke ud med endnu.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne