Det har været undervejs i lang tid, men i medio december kommer der en ny gourmetrestaurant til Rønne, skriver TV2 Bornholm.

Det er Troels Madsen og Daniel Kruse fra Restaurant Molen og Christianshøjkroen, der starter en ny restaurant i Det Røde Pakhus på Snellemark.

”Lige siden vi startede med Christianshøjkroen, har folk spurgt, om vi ikke snart åbnede noget i Rønne. Vi har undersøgt det i lang tid, og nu er det hele faldet på plads”, fortæller Troels Madsen.

Hvad navnet på den nye restaurant bliver, vil de ikke ud med endnu.

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Bornholm får sommerrute til Berlin

I perioden fra 2. juli til og med 9. august 2020 flyves der mellem Bornholm og Berlin med en ny flyrute, der har afgange om torsdagen og om søndagen, skriver Bornholm.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne