Speednetworking for virksomheder, Taste the World, kunstig intelligens i fødevarer, paneldiskussioner med højt profilerede danske og internationale talere og meget mere. Den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen har for alvor bidt sig fast i haserne hos fødevarebranchen i dets 2. leveår og leverer i 2018 et hav af spændende udstillere, events og talks.                           

Bite Copenhagen, der sætter fokus på fremtidens fødevarer, oplever pt. en stigende interesse og markant tilgang af nye udstillere og flytter i 2018 til Bella Center Copenhagen, hvor der er højt til loftet - i mere end én forstand.

Samtidig udvider Miljø- og Fødevareministeriets årets World Food Summit - Better Food for More People 2018, der finder sted på Christiansborg til også at foregå i Bella Center Copenhagen - og sammen sætter de to events turbo på diskussioner om fremtidens fødevarer i et internationalt perspektiv.

Messen finder sted den 30.-31. august 2018.

Klaus Burkal, direktør for Bite Copenhagen, siger:

"Vi har fået rigtigt mange nye henvendelser fra spændende aktører i ind- og udland, som ønsker at udstille på Bite Copenhagen med deres kvalitetsprodukter, emballage, ingredienser, tech og så videre, heriblandt virksomheder og organisationer i Finland, Rusland, Tyskland, USA, Ungarn, Storbritannien og Tyrkiet. Og vi glæder os til at præsentere en række nye entreprenante virksomheder, som alle vil komme til at udstille side om side med veletablerede virksomheder som f.eks. Naturli', Hanegal og Tyrkiets største mejerivirksomhed, Pinar.  Men er stadig plads til flere i det gode selskab, det er blot at tage fat i os! "

Se hele programmet her.

Følg messen på Facebook og sæt kryds i kalenderen den 30-31. august.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Universitet forbyder oksekød

Af hensyn til miljøet er oksekød blevet droppet på Goldsmiths, University of London. Initiativet er en del af skolens strategi om at være CO2-neutral i 2025, skriver Sky News.

Tivoli lancerer økologiske dage

Økologiske fødevarer er mere og mere efterspurgt blandt danskerne, når det gælder familiernes daglige indkøb. Men når det gælder de hurtige måltider – eller det vi ofte kalder fastfood eller easyfood – er der plads til mere økologi. Det sætter Landbrug & Fødevarer fokus på med projektet ’Fart på økologien i de hurtige måltider’.

Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen

Værdien er dobbelt. Man får helt friske råvarer produceret lokalt, så mindskes transporten, og det er endvidere også muligt at få lokale råvarer og diverse microgreens, der normalt ikke dyrkes i området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne