Speednetworking for virksomheder, Taste the World, kunstig intelligens i fødevarer, paneldiskussioner med højt profilerede danske og internationale talere og meget mere. Den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen har for alvor bidt sig fast i haserne hos fødevarebranchen i dets 2. leveår og leverer i 2018 et hav af spændende udstillere, events og talks.                           

Bite Copenhagen, der sætter fokus på fremtidens fødevarer, oplever pt. en stigende interesse og markant tilgang af nye udstillere og flytter i 2018 til Bella Center Copenhagen, hvor der er højt til loftet - i mere end én forstand.

Samtidig udvider Miljø- og Fødevareministeriets årets World Food Summit - Better Food for More People 2018, der finder sted på Christiansborg til også at foregå i Bella Center Copenhagen - og sammen sætter de to events turbo på diskussioner om fremtidens fødevarer i et internationalt perspektiv.

Messen finder sted den 30.-31. august 2018.

Klaus Burkal, direktør for Bite Copenhagen, siger:

"Vi har fået rigtigt mange nye henvendelser fra spændende aktører i ind- og udland, som ønsker at udstille på Bite Copenhagen med deres kvalitetsprodukter, emballage, ingredienser, tech og så videre, heriblandt virksomheder og organisationer i Finland, Rusland, Tyskland, USA, Ungarn, Storbritannien og Tyrkiet. Og vi glæder os til at præsentere en række nye entreprenante virksomheder, som alle vil komme til at udstille side om side med veletablerede virksomheder som f.eks. Naturli', Hanegal og Tyrkiets største mejerivirksomhed, Pinar.  Men er stadig plads til flere i det gode selskab, det er blot at tage fat i os! "

Se hele programmet her.

Følg messen på Facebook og sæt kryds i kalenderen den 30-31. august.

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Tænketank til minister: Sådan forebygger vi madspild

Alt for meget mad havner i skraldespanden fremfor på tallerkenerne, og derfor er Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab nedsat. Her har HORESTA været med i arbejdet, og det er nu resulteret i 10 anbefalinger til fødevareminister Mogens Jensen (S). Herfra vil han beslutte, hvilke af anbefalingerne, der skal føres ud i livet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne