Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når flaget går til tops på Hotel Vejlefjord den 8. juni, vil det være det tætteste konference- og spahotellet kommer på en officiel fejring af sit 10-års jubilæum. Ikke fordi dagen ikke er værd at markere, men fordi der er noget, der er vigtigere.

“Vi har valgt at bruge energien på dagen på at sige tak til gæsterne og medarbejderne. Det er dem, der har genoplivet og forvandlet dette fantastiske sted til en succes og har bragt os dertil, hvor vi er i dag,” konstaterer direktør Flemming Jakobsen.

Derfor bliver de gæster, der er så heldige at være på Hotel Vejlefjord på dagen ekstra forkælet med bl.a. gaver og champagne. Og så får medarbejderne selvfølgelig en fødselsdagsgave.

En anden grund til, at hotellet ikke kaster sig ud i store officielle fejringer af jubilæet, er travlhed. En travlhed, der konstant præger det traditionsrige, tidligere tuberkulosesanatorium.

“Vi er inde i sidste fase af en gennemgribende renovering, og til januar er vi færdige med de sidste værelser i den gamle hovedbygning. Til den tid har samtlige værelser, møde- og konferencefaciliteter fået en gennemgribende og nænsom opgradering med respekt for de historiske rammer, vi er så stolte af,” forklarer Flemming Jakobsen.

Log ind