Finske Fazer Groups danske datterselskab Fazer Food Services A/S, der driver kantiner, præsterede i 2017 en omsætning på i alt 708,6 mio. kr. Det var 21,3 mio. kr. lavere end året før. Bundlinjen lød på 34,2 mio. kr. fremgår det af virksomhedens regnskab, skriver FødevareWatch.

Adm. direktør siden 1999 Morten Søndergaard Hammerich betegner udviklingen i 2017 som tilfredsstillende.

I ledelsesberetningen står der.

"Årets drift er gennemført med et tilfredsstillende resultat og på niveau med de tidligere udtrykte forventninger til omsætning og resultat. Fazer Food Services A/S har igen i 2017 haft stor fokus på forretningsudvikling, så vi fortsat er i stand til at tilbyde vores kunder de nyeste og bedste løsninger inden for måltidsservices."

Har du fået læst?

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Joe & The Juice løfter omsætningen med 43 pct.

Cafékæden Joe & The Juice er i gang med sin internationale ekspansion, og formeringen af butikker giver genlyd i de økonomiske nøgletal. I 2017 voksede toplinjen med 43,4 pct. og endte på 790,7 mio. kr., mens bundlinjen omvendt dykkede til et underskud på minus 27,3 mio. kr. mod minus 15,1 mio. kr. i 2016.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne