Finske Fazer Groups danske datterselskab Fazer Food Services A/S, der driver kantiner, præsterede i 2017 en omsætning på i alt 708,6 mio. kr. Det var 21,3 mio. kr. lavere end året før. Bundlinjen lød på 34,2 mio. kr. fremgår det af virksomhedens regnskab, skriver FødevareWatch.

Adm. direktør siden 1999 Morten Søndergaard Hammerich betegner udviklingen i 2017 som tilfredsstillende.

I ledelsesberetningen står der.

"Årets drift er gennemført med et tilfredsstillende resultat og på niveau med de tidligere udtrykte forventninger til omsætning og resultat. Fazer Food Services A/S har igen i 2017 haft stor fokus på forretningsudvikling, så vi fortsat er i stand til at tilbyde vores kunder de nyeste og bedste løsninger inden for måltidsservices."

Har du fået læst?

Populær burgerkæde får hug på børsen

Den populære amerikanske burgerkæde Shake Shack var steget næsten 100 pct. på børsen i år, men tirsdag bliver aktien slået til plukfisk oven på et skuffende regnskab, skriver Finans.dk.

Jespers Torvekøkken oplever stor stigning i efterspørgslen på vegetarmad

"Vi skal være med nu, ellers er vi færdige om fem år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det kommer til at gå så hurtigt." Sådan formulerer adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, udviklingen, der foregår inden for det grønne køkken i fødevarebranchen, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne