Lars Mouritzen fra Restaurant Papegøjehaven i Aalborg har fart på, og nu fylder restauratøren 50 år. Han står i spidsen for Papegøjehaven, som er en af landets største restaurationsvirksomheder, hvor gæster i Aalborg Kongres og Kultur Center bliver betjent med alt fra en vand i koncertpausen til store middagsarrangementer i forbindelse med konferencer og kongresser.

Fødselsdagen er værd at fejre, og det er der mulighed for, når han i dag holder reception i anledning af, at de 50 år er passeret. Selv om han har haft ansvaret for tusinder af nordjyders fejring, er han ikke meget for at fejre sig selv. Nok løber han forrest, men når det drejer sig om ham selv, vil han helst holde sig lidt i baggrunden.

Han holder sig ellers ikke tilbage, når der skal arbejdes for de nordjyske restauratører. Listen over tillidshverv er lang med bestyrelsesposter i bl.a. Aalborg Restauratørforening, Hotel- og restauranterhvervets Uddannelsesfond, Sigurd Müller Vinhandel, Køkken-, Hotel og Restaurantfagenes uddannelsessekretariat, medlem af Jammerbugt Kommunes Bevillingsnævn og en formandspost i HORESTA Nordjylland. Han er også ét af medlemmerne af HORESTAs landsbestyrelse.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne