Lars Mouritzen fra Restaurant Papegøjehaven i Aalborg har fart på, og nu fylder restauratøren 50 år. Han står i spidsen for Papegøjehaven, som er en af landets største restaurationsvirksomheder, hvor gæster i Aalborg Kongres og Kultur Center bliver betjent med alt fra en vand i koncertpausen til store middagsarrangementer i forbindelse med konferencer og kongresser.

Fødselsdagen er værd at fejre, og det er der mulighed for, når han i dag holder reception i anledning af, at de 50 år er passeret. Selv om han har haft ansvaret for tusinder af nordjyders fejring, er han ikke meget for at fejre sig selv. Nok løber han forrest, men når det drejer sig om ham selv, vil han helst holde sig lidt i baggrunden.

Han holder sig ellers ikke tilbage, når der skal arbejdes for de nordjyske restauratører. Listen over tillidshverv er lang med bestyrelsesposter i bl.a. Aalborg Restauratørforening, Hotel- og restauranterhvervets Uddannelsesfond, Sigurd Müller Vinhandel, Køkken-, Hotel og Restaurantfagenes uddannelsessekretariat, medlem af Jammerbugt Kommunes Bevillingsnævn og en formandspost i HORESTA Nordjylland. Han er også ét af medlemmerne af HORESTAs landsbestyrelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne