Lars Mouritzen fra Restaurant Papegøjehaven i Aalborg har fart på, og nu fylder restauratøren 50 år. Han står i spidsen for Papegøjehaven, som er en af landets største restaurationsvirksomheder, hvor gæster i Aalborg Kongres og Kultur Center bliver betjent med alt fra en vand i koncertpausen til store middagsarrangementer i forbindelse med konferencer og kongresser.

Fødselsdagen er værd at fejre, og det er der mulighed for, når han i dag holder reception i anledning af, at de 50 år er passeret. Selv om han har haft ansvaret for tusinder af nordjyders fejring, er han ikke meget for at fejre sig selv. Nok løber han forrest, men når det drejer sig om ham selv, vil han helst holde sig lidt i baggrunden.

Han holder sig ellers ikke tilbage, når der skal arbejdes for de nordjyske restauratører. Listen over tillidshverv er lang med bestyrelsesposter i bl.a. Aalborg Restauratørforening, Hotel- og restauranterhvervets Uddannelsesfond, Sigurd Müller Vinhandel, Køkken-, Hotel og Restaurantfagenes uddannelsessekretariat, medlem af Jammerbugt Kommunes Bevillingsnævn og en formandspost i HORESTA Nordjylland. Han er også ét af medlemmerne af HORESTAs landsbestyrelse.

Har du fået læst?

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne