Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ricco Sørensen solgte i januar 2017 halvdelen af sit livsværk til mangemillionæren Christian Dyvig. Sammen har de planer om at åbne flere kaffebarer herhjemme og føre kæden til storbyer i udlandet.
Men vokseværket har sin pris. I 2017 kom Riccos Kaffe ud med et underskud på 3,2 mio. kr., afslører et nyligt offentliggjort regnskab. Underskuddet har sendt egenkapitalen i minus med 1,1 mio. kr.
”Årets resultat skyldes en betydelig ekspansion og opstartsomkostninger i forbindelse med åbning af fem nye kaffebarer,” skriver adm. direktør Ricco Sørensen i det nye regnskab.
For at sikre driften har Christian Dyvig konverteret 2,8 mio. kr. af kaffekædens gæld til egenkapital.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025