Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ricco Sørensen solgte i januar 2017 halvdelen af sit livsværk til mangemillionæren Christian Dyvig. Sammen har de planer om at åbne flere kaffebarer herhjemme og føre kæden til storbyer i udlandet.

Men vokseværket har sin pris. I 2017 kom Riccos Kaffe ud med et underskud på 3,2 mio. kr., afslører et nyligt offentliggjort regnskab. Underskuddet har sendt egenkapitalen i minus med 1,1 mio. kr.

”Årets resultat skyldes en betydelig ekspansion og opstartsomkostninger i forbindelse med åbning af fem nye kaffebarer,” skriver adm. direktør Ricco Sørensen i det nye regnskab.

For at sikre driften har Christian Dyvig konverteret 2,8 mio. kr. af kaffekædens gæld til egenkapital.

Restaurant Flammen udvider forretningen

Den populære familierestaurant, Restaurant Flammen, åbner i Sønderborg. Det har længe været et ønske for restaurankæden, som været på jagt efter det helt rigtig lejemål.

Log ind